Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin evlendi! Suudi Arabistanlı gelinin ayakkabı tercihi olay oldu

Herkesin merakla beklediği görkemli düğün gerçekleşti. Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin, Suudi Arabistanlı Racva el Seyf ile dün akşam düzenlenen törenle Zahran Sarayı'nda dünyaevine girdi. Rajwa Al Saif, tercih ettiği düğün ayakkabısıyla olay oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ürdün Kralı 2. Abdullah ile Kraliçe Rania'nın en büyük oğlu ve aynı zaman da tahtın veliahdı olan Prens Hüseyin ile Suudi Arabistan'ın önde gelen ailelerinden birine mensup olan Rajwa Al Saif, Ürdün'ün başkenti Amman'da evlendi. Yılın düğünü olacak diye beklenen törende gelin Rajwa Al Saif, ayakkabı tercihiyle gündem oldu.

TOPUKLU GİYİNMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Gösterişli bir törenle evlenen Rajwa Al Saif, tercih ettiği gelinlikle gündeme geldi. Zarif bir gelinlik tercih eden ve doğal makyajıyla dikkatleri üzerine çeken gelini görenler mest oldu.

Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin, Suudi Arabistanlı Racva el Seyf

Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin, Suudi Arabistanlı Racva el Seyf

Gelinliğin altına giydiği düz tabanlı ayakkabı ise gözlerden kaçmadı. Eşinin boyunu geçmemek için düz taban tercih ettiği ileri sürülen Rajwa Al Saif, düğün kıyafetleri ile çok konuşuldu.

Müge Anlı eşinden gelen mesajı okudu! Ekran karşısındakiler krize girdi

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı eşinden gelen mesajı okudu! Ekran karşısındakiler krize girdi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0