Gamze Özçelik'in duaları gerçek oldu! Mutlu gününe binlerce kişi şahit oldu

Dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç kişilere el uzatan Gamze Özçelik deprem bölgesinde çalışmalarına devam ederken Afrika'da el uzattığı çocukların kahkahalarını özlediğini duyurmuştu. Gamze Özçelik'in duaları gerçek oldu!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ekibiyle birlikte deprem bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Hatay'da da konteyner kent kuran Özçelik,  "Hep birlikte bu zor günleri aşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Konteyner kentimiz kurulurken acil ihtiyacı olan aileler için çadırlar hazırladık" demişti. 

Kurucusu olduğu dernek ile yola çıkan, AFAD ile iş birliği yaparak çalışmalarına başlayan Özçelik, 100 adet konteyner yaptırıyor. Kendi kurduğu derneğinden ekibi ile yola çıkan ve Kızılay ile koordineli olarak çalışan Gamze Özçelik Afrika'da el uzattığı çocukları özlediğini duyurmuştu. 

Afrika bölgesinde çocuklarla geçirdiği mutlu anların karesini İnstagram hesabından paylaşan Özçelik," Sizi çok özledim çocuklar.. Kahkahalarınızı, saflığınızı, sarılmalarınızı…" notunu düşmüştü.

 GAMZE ÖZÇELİK'İN HAYALLERİ GERÇEK OLDU! 

Oyunculuğu bırakan ve kendini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik, sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyor. Geçtiğimiz hafta "Umuda Koşanlar Derneği olarak bir kez daha evet dedik" diyerek mutlu haberi duyurdu. Sevenleri kavuşturmuştu. Yaptığı yardımlarla da gündemden düşmeyen Özçelik dualarının gerçek olduğunu duyurdu.

"Umuda Koşanları kurarken duam hep mutlu edecek anlara ve hikayelere vesile olmaktı. Kocaman gülümsemelere ortak olup, sarıp sarmalamaya niyet etmiştim. Yokluğu paylaşırken içinde birlik beraberliği, çölün ortasında açan çiçeği görmek istemiştim.
Hepsi de tek tek nasip oldu şükürler olsun. Şimdi en büyük duam bir ömür sağlıkla ve birlik beraberlikle bu koşuyu sürdürebilmek. ♥️ Amin.. @umudakosanlar"

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'tan sevindiren haber! "Tamamen atlattım"

İLİŞKİLİ HABER

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'tan sevindiren haber! "Tamamen atlattım"
Mustafa Ceceli mağaza açılışına katıldı! Ünlü şarkıcı sevilen parçasını...

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Ceceli mağaza açılışına katıldı! Ünlü şarkıcı sevilen parçasını...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Ömer 9 ay önce

İyilik iyidir

Toplam 1 beğeni

Amine 9 ay önce

Gamze özçelik Allah seni çok sevmiş❤️

Toplam 4 beğeni

nail 9 ay önce

mevlam yar ve yardımcınız olsun.

Toplam 3 beğeni

CCC 9 ay önce

Gamze hanıma helâl olsum şanlı bir dönüş yaptı şimdi ahiretini kazanıyor.

Toplam 5 beğeni

s.b. 9 ay önce

Eğer Gamze ÖZÇELİK Avrupalı veya Amerikan vatandaşı olsa idi tüm dünyada iyilik elçisi olarak görülür, almadığı ödül kalmazdı. Ama müslüman olunca birde Türk olunca dünya kör ve sağır olur.

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun