Kanal 7 ailesinin mutlu günü!

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in oğlu Muhammet Emir Çelik ile Aişe Gül Akkoyun görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Beykoz Mecidiye Kasrı'nda yapılan düğün töreninde çifti, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmazken, çok sayıda davetli de mutlu anlarına eşlik etti.

Düğüne ayrıca Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman da Kanal 7 Ailesi olarak misafirlere ev sahipliği yapan isimler arasındaydı.

Muhammet Emir Çelik ile Aişe Gül Akkoyun evlendi

Muhammet Emir Çelik ile Aişe Gül Akkoyun evlendi

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu tarafından kıyılan nikahta, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, 27. Dönem Ordu Milletvekili Prof. Dr. Şener Yediyıldız, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yazar İhsan Süreyya Sırma, İçişleri Eski Bakanı Beşir Atalay, Büyükelçi Merve Kavakçı, Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Yazar Ali Saydam nikah şahidi oldu.

Muhammet Emir Çelik ile Aişe Gül Akkoyun evlendi

Muhammet Emir Çelik ile Aişe Gül Akkoyun evlendi

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Burhaneddin Tanyeri, Halkbank Genel Müdürü Osman Aslan, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, AK Parti Milletvekili Mücahit Aslan, AK Parti eski Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Eski Milletvekili Tevhit Karakaya, AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda damadın ablası olan Sena Nur Çelik, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı, Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, İş adamı Altan Elmas, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, AK Parti eski Milletvekili Harun Karaca, Araştırmacı İhsan Aktaş, İş adamı Mahmut Akbal, Yönetmen Mesut Uçakan, Yazar Selahattin Yusuf, Yazar İsmail Kılıçarslan ve THY eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da düğüne katılanlar arasındaydı. 

Ayrıca düğün merasimine iş, sanat, yayın ve medya dünyasından pek çok isim de katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca, "Evlenen gençlere iki cihan saadeti dilerim." diyerek dua etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftin nikahına telgraf göndererek tebrik etti. 

Biz de Kanal 7 Medya Grubu olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

İbrahim Tatlıses hayranlığı yağmur çamur dinlemedi! Hayranları konserde sırılsıklam oldu

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses hayranlığı yağmur çamur dinlemedi! Hayranları konserde sırılsıklam oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0