Annesi Ukraynalı olan Miray Akay'dan üzen açıklama: Ailemden birkaç kişiyi kaybettim!

Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Miray Akay, Ukrayna'da yaşayan ailesiyle ilgili açıklama yaptı. Genç oyuncu, "Ailemizden birkaç kişiyi kaybettik. Onları orada çok merak ediyoruz ama bize hayatımıza devam etmemizi onları düşünmememizi istiyorlar"

"Güneşin Kızları", "Zümrüdüanka" ve "Bizim Hikaye" gibi başarılı yapımlarda rol alan genç oyuncu Miray Akay, şu sıralar "Kuruluş Osman" dizisinde oynadığı "Alçiçek Hatun" rolüyle adından söz ettiriyor. Özel hayatı da merak konusu haline gelen ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün samimi açıklamalarda bulundu.

Miray Akay

Miray Akay

Türk bir baba ve Ukraynalı bir annenin çocuğu olan Akay, bir kısmı Ukrayna'da yaşayan ailesi hakkında "Bir kısmı orada bir kısmı burada yaşıyorlar. Çok zor zamanlar geçiriyoruz. Ailemizden birkaç kişiyi kaybettik" şeklinde konuştu.

Miray Akaydan aile açıklaması

Miray Akaydan aile açıklaması

Ailesi için çok endişelendiklerini dile getiren ünlü oyuncu "Onları orada çok merak ediyoruz ama bize hayatımıza devam etmemizi onları düşünmememizi bir şekilde hayatlarına devam ettiklerini söylediler. Ama yasaklar kalktığında ilk fırsatta oraya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Miray Akaydan Ukrayna açıklaması

Miray Akaydan Ukrayna açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel rol arkadaşı Burak Deniz'in set hallerini paylaştı! Yine bir araya geldiler

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0