Melek Mosso'dan Türk toplumuna akıl almaz iftira! Kadınlar üzerinden algı yaptı

Geçtiğimiz günlerde Cannes ödül töreninde kadınların hor görüldüğü toplumda yaşadığını belirterek alenen Türkiye'yi Batı'ya şikayet eden Merve Dizdar'ın algı çalışmasına Melek Mosso da dahil oldu. Mosso, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Türk toplumu için hakarete ve iftiraya varan sözler sarf etti.

Sözde sanatçı Merve Dizdar, Almanya'da düzenlenen ödül töreninde "Bu ödülü ezilen kadınlar için alıyorum" diyerek Türkiye'deki kadınların özgürce yaşayamadığı algısını oluşturmaya çalışmıştı. Dizdar'dan sonra bir de Melek Mosso peyda oldu. Dizdar, bir dönem devlet kanalından para kazanırken Melek Mosso, istediği kıyafetle konserlerine son sürat devam etti. Mosso'nun ödül töreninde yaptığı konuşma sosyal medyada tepki görürken akıllara, "Seçim mağlubiyetinin devam eden hazımsızlığı" geldi.

TÜRKİYE'Yİ KARALAMA KAMPANYASINDA KENDİSİYLE ÇELİŞTİ

Türkiye, son 21 yılda kadın hakları ve istihdamı konusunda dünya çapında çalışmalar yürütürken sözde sanatçı Melek Mosso, kadınların özgür olmadığını vurgulayan ifadeleriyle adeta samimiyetsizliğin simgesi oldu. Ayrıca vücudunu teşhir eden kıyafetlerle özgürce konserlerine devam eden Mosso'nun Türkiye'yi karalama kampanyasında kendisiyle çeliştiği görüldü.

HEM ÖZGÜRLÜK İSTEDİ HEM DE AK PARTİLİ KADINLARA KÜFREDENİ İDOL EDİNDİ!

'Kadın hakları' ve 'kadınlara özgürlük' çığlıkları atan Melek Mosso'dan akılalmaz bir itiraf geldi. Mosso'nun, AK Partili kadınlara küfreden CHP'li bir kadını "idol" edindiği ve muhalif seçmenin kıyafetlerine benzer giyinerek "Seçim kombinim" ifadeleriyle paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Melek Mosso AK Partili kadınlara küfreden CHPli kadını idol edindi

Melek Mosso AK Partili kadınlara küfreden CHPli kadını idol edindi

AK Partili kadınlara ağza alınmayacak küfür ve hakaretler eden seçmen, CHP'nin reklam afişlerinde yer almış, muhalefetin sembolü haline gelmişti.

Melek Mosso annesiyle sahneye çıkmıştı

Melek Mosso annesiyle sahneye çıkmıştı

BAŞÖRTÜLÜ ANNESİYLE SAHNEYE ÇIKMIŞTI

Mosso, geçtiğimiz yıllarda başörtülü annesiyle sahnede şarkı söyleyerek gündeme gelmişti. Annesi muhafazakar ve mütedeyyin olan Mosso'nun dekolteli kıyafetlerle sahne alabilmesi, sosyal medyada özgürlüğün simgesi olarak değerlendirildi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 29

Adnan 10 ay önce

Bunun gibi kişilere Türkiye de sahne yasağı getirilmeli nereyi stiyorsa gitsin orda kepazeliğini sergilesin

Toplam 1 beğeni

yazıklar olsun bize 10 ay önce

bu batı aşığı, böğürtücügillere sen Atatürk Kültür Merkezinde ödül vermeyi layık görecek kadar ahmaklık içindeysen, bu kevaşelerde çıkar senin sahnende, elinde senin ödülünle, gözünün içine baka baka böğürürlerde sende ufo görmüş köylü gibi öyle bakarsın.. Kültür Bakanlığı ne iş yapıyor?

Toplam 1 beğeni

ne oluyor 10 ay önce

senin kanatlarına birşey diyen yokta.bu ülkenin kızları ve kadınlarıda kendi kanatlarında uçarlar.sizin gibilerin sözlerine ihtiyacları yok.hadi var git işine.

Toplam 2 beğeni

Adem 10 ay önce

Gerçekten hor duruma düşmüşsün. Biz kadınlarımızı baş tacı ederiz. Senin kafandakiler ise özgürlük adı altında köleleştirirsiniz. Değersiz bir meta durumuna düşmüşsün.

Kaml 10 ay önce

Kim bu mossad falan ne ayak adını ilk defa duydum ipini koparan sanatçı oldu sanatında içine ettiler

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun