Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Kadir Ezildi'ye yakandı! Bakın ilk ne söyledi

Dizinin son bölümünde Nursema'nın gelinliği gündem olmuştu. Ekranların keyifli yüzü Kadir Ezildi, ödül töreninde Ceren Karakoç'a denk erişince kendini tutamadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kızılcık Şerbeti son zamanlara damgasını vuran yapımlar arasında yerini aldı. Her bölümüyle sosyal medyayı sallayan dizide Ceren Yalazoğlu Karakoç'un canlandırdığı 'Nursema' karakteri de oldukça popüler.

Dizinin son bölümünde Nursema'nın gelinliği gündem olmuştu. Ekranların eğlenceli yüzü Kadir Ezildi, ödül töreninde Ceren Karakoç'a denk gelince kendini tutamadı.

“Yılın Mimar Sinanları” Ödül Töreni'nde En Hamarat Benim yarışmasıyla Kadir Ezildi de ödül aldı. Ezildi, törende ‘Yılın En Başarılı Dizisi’ ödülünü alan Kızılcık Şerbeti oyuncusu Ceren Yalazoğlu Karakoç'a rastladı.

Kadir Ezildi'nin ''Allah'ını seversen, o son bölümdeki gelinliği nerden buldum bacım?'' sorusu karşısında gülme krizine giren Karakoç, ''Umut aldı, parası yok. Napayım?'' dedi.

O anlar sosyal medyada da gündem oldu ve ikiliye beğeni yağdı.

Al Sancak 18. bölüm fragmanı yayınlandı! “Çocuklar hep gülsün diye savaşacağız"

İLİŞKİLİ HABER

Al Sancak 18. bölüm fragmanı yayınlandı! “Çocuklar hep gülsün diye savaşacağız"
Dilan Polat'tan 60 bin TL'lik pasta isyanı! Eşinin doğum günü için...

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'tan 60 bin TL'lik pasta isyanı! Eşinin doğum günü için...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0