Ronaldo'nun yeni mesleği herkesi şaşırttı!

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo futbol kariyeriyle birlikte bambaşka bir sektöre adım attı. Ticarete atılan Ronaldo Madrid'de URSU adlı yüksek alkali içerikli naturel maden suyu işine girdi.

Suudi Arabistan'da sezonun bitmesiyle ticari işlerine yönelen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, yeni markasının lansmanı için Madrid'e gitti. Ronaldo'nun yeni mesleği herkesi şaşırttı. 

TİCARETE ATILDI!

Futbolculuk kariyerinin zirvesinde olan ünlü futbolcu ticarete atıldı. Madrid'de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Cristiano Ronaldo, URSU'yu, "URSU, organizmanın asiditesini telafi eden, organların canlılığını ve esenlik hissini geri kazandıran yüksek alkali içerikli doğal bir maden suyudur." sözleriyle tanıttı.

Şimdilik sadece seçkin marketlerde satışa sunulan URSU'nun yakın bir zamanda tüm dünyada satılmaya başlaması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tek bir hareketiyle gülümsemesini sağladı! Down sendromlu kızın...

İbrahim Tatlıses 20 yıl sonra Köln sahnesine çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses 20 yıl sonra Köln sahnesine çıktı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Salih yayla 10 ay önce

Ronaldo bu işi yaparsa futbolu bırakırmı

prox 10 ay önce

cocacola ya rakip olacagım diyor yani.....