Kaza geçiren Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan yeni paylaşım! "Allah'a şükrediyorum"

AK Parti Manisa Milletvekili sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu Afyonkarahisar'da oğlu ile birlikte trafik kazası geçirmişti. Sağlık durumuyla ilgili sık sık bilgi veren Yenişehirlioğlu tedavisinin ardından taburcu edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz haftalarda oğlu ile birlikte kaza geçiren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu hastane odasından yeni bir paylaşım yaptı. Daha önce hasta yatağındaki halini paylaşan Yenişehirlioğlu bu kez ayağa kalkıp kamera karşısına geçti.

"ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM"

Son durumunun iyi olduğu görünen Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavi sürecinde kendisiyle ilgilenen doktor, hemşire ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Bahadır Yenişehirlioğlundan yeni paylaşım geldi

Bahadır Yenişehirlioğlundan yeni paylaşım geldi

Yenişehirlioğlu'nun, AFSÜ'de 28 gün boyunca mutlak yatak istirahati aldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"AFSÜ Rektör Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Aslan'ın başında bulunduğu ekibimiz tarafından tedavisi hastanemizde tamamlanan Yenişehirlioğlu, yürümeye başlamasının ardından hastanemizden taburcu edildi."

Açıklamada ifadesine yer verilen Aslan, Yenişehirlioğlu'nun, uygulanan tedaviler ile iyileşme sürecinin hızlanmasının yanı sıra son Tomografi ve MR çekimlerinde de olumlu bir tablo elde edilmesi ve omurga kırıklarında kullanılan omurga destek korsesi ile yürümeye başlamasının ardından taburcu olmasına karar verildiğini kaydetti.

Prof. Dr. Aslan, "Yaklaşık bir aydır hastanemizde misafir ettiğimiz Yenişehirlioğlu'nu genel durumunun iyi olması ve yürümeye başlamasının ardından bir süre daha evinde istirahat etmesini önererek, bugün itibariyle şifa ile taburcu ediyoruz." ifadesini kullandı.

HASTENE ODASINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI!

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde trafik kazası geçiren Yenişehirlioğlu hasta yatağında Meclis'teki çalışmaları çok yakından takip ettiği anları yayınladı.

Usta oyuncu paylaşımına "Hangi hal ve şartta olursak olalım durmak yok çalışmaya devam" notunu düştü.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı "Allah acil şifalar versin hocam, çok geçmiş olsun. Allah sizi önce ailenize sonra milletimize bağışladı Elhamdülillah.", "Geçmiş olsun", "Geçmiş olsun Allah şifa versin Vekilim", "Çok geçmiş olsun güzel İnsan.", "Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun, Halka hizmet Hakka hizmettir." yorumunda bulundu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Dün akşam saatlerinde sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen büyükbaş hayvan yüklü tır, Afyonkarahisar - Uşak kara yolu Çalışlar köyü yakınlarında devrilerek yanmaya başladı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu

BABA OĞLUN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

112 Acil Sağlık ekiplerince Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan Yenişehirlioğlu ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, "Dün gece TBMM'deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem Manisa'da teşkilatımızla buluşmak üzere çıktığımız yolda Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdik. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Hastanede tedavimiz devam ediyor. Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canın emanetçisiyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle..." dedi.

Kaan Urgancıoğlu evliliği hakkında ilk kez konuştu! Açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu evliliği hakkında ilk kez konuştu! Açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0