Evlilik programında ünlenen Caner Toygar'dan müjdeli haber: Evleniyorum

Yıllar önce katıldığı "Gelinim Olur musun?" yarışmasıyla adını duyuran ve şimdilerde Esra Erol'un ekibinde muhabirlik yapan Caner Toygar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evleneceğini duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2004 yılında yayınlanan Gelinim Olur musun? yarışmasında Tülin ile yaşadıkları evlilikle tanınan ve sonrasında Gülben Ergen'in programında kafasında bardak kırarak hafızalara kazınan Caner Toygar, özel hayatıyla gündem oldu.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında muhabirlik yapan Caner Toygar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda evleneceğini duyurdu. Paylaşımında hiçbir detay vermeden sadece "Ve evleniyorum" yazan Toygar'ın kiminle birlikte olduğu ise henüz bilinmiyor.

"ALİ ABİ YAKIŞANI YAPTI, 5 TUR DÖNDÜK"

Sosyal medya hesabı üzerinden evlendiğini duyuran Toygar'ın nikah şahitliğini uzun süredir birlikte çalıştığı Esra Erol ve eşi Ali Özbir yaptı. Nikahtan sonra takı töreninde Toygar'a yan yana dizdiği 100'lük para banknotunu 5 tur döndürerek takan Ali Özbir herkesi güldürdü. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Toygar "Ali abi yakışanı yaptı 5 tur döndük" ifadelerini kullandı.

EVLİLİĞİ 3 AY SÜRMÜŞTÜ

Caner Toygar, yıllar önce evlilik programında tanıştığı Berke Kentli ile nikah masasına oturmuş ancak evlilikleri kısa sürmüştü. Toygar'ın kendisine şiddet uyguladığını ve hakaret ettiğini iddia eden Kentli, suç duyurusunda bulunmuştu. Davada beraat eden Toygar, 3 ay evli kaldığı Berke Kentli ile boşanmıştı.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrasında yaşadığı acıyı anlattı: "Eksik yaşanıyor..."

İLİŞKİLİ HABER

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrasında yaşadığı acıyı anlattı: "Eksik yaşanıyor..."
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0