Türk askerini gören Kosovalılar sevinçlerini İbrahim Tatlıses şarkısı ile paylaştı

Yolda karşısına Türk komanda taburu çıkan Müslümanlar, İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" şarkısını açtı. Ve o anları "Hoş geldiniz" notuyla sosyal medyada paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Zveçan, Zubin Potok ve Leposaviç belediyelerinde yapılan yerel seçimleri kazanan Arnavut belediye başkanlarının göreve başlaması, 26 Mayıs'ta Kosovalı Sırplar tarafından protesto edildi.

Olayların başlamasının ardından tansiyon yükselmeye başladı. Kosova polisi ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR), bölgedeki personel sayısını artırdı.

Çok sayıda NATO askerinin yaralandığı da bilgiler arasında yer aldı.

Kosova ile Sırbistan arasında yaşanan gerilimin ardından NATO Müşterek Kuvvet Komutanlığı, Türkiye'den talepte bulundu. NATO'nun isteği üzerine harekete geçirilen komando taburu, olayların meydana geldiği Kosova'ya gönderildi. Türk askerinin ikinci ve üçüncü kafilesinin intikali gerçekleşti.

Kosovalılar, ülkeye giden Türk komando taburunu sevinçle karşıladı. Türk askerini gören bir Kosovalı, sosyal medyada sevincini İbrahim Tatlıses şarkısı ile paylaştı.

İbrahim Tatlıses 20 yıl sonra Köln sahnesine çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses 20 yıl sonra Köln sahnesine çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

tarih 10 ay önce

sırplar slavlar aslında mısır kökenli bir kavim esmer kıvırcık saçlı koyu tenli. bugünkü balkan halkları ile alakası yok eski slavların ama kültürleri hep türkleri asimile etmiş. bugünü balkan halklarına dna testi yapılsa türk çıkarlar. binyıllar boyunca hazarın kuzeyinden göçen türklerle balkan ve doğu avrupa nüfusu beslendi. balkanlar ve doğru avrupada ne kadar sarışın varsa kuman kıpçak oğuz peçenek kökenli türklerdir. Türk olduklarını bir kabul etsel balkanlardaki sorun çözülür.

sönmez 10 ay önce

türk milletinin ve müslüman ümmetin bakış açısı bu işte

yaz 10 ay önce

Natonun başındaki adam zeki akıllı biri. Osmanlı bakiyesi topraklara ancak türkler huzur getirebilir.

trh 10 ay önce

Balkanlar acı vatan. Balkanlara biz olmadan huzur gelmez. Bakiye türkmenleri müslümanları korumamız lazım. Balkanların türkmen yerleştirilen kısmı suriye ve ırak türkmenlerini kürtlerini bize bağlamadan bu coğrafyaya huzur gelmez. Kosovayı kanton olarak bize bağlayabilsek keşke.

net 10 ay önce

Maşallah maşallah maşallah Allah kosovalı müslümanları korusun. İnşallah olaylar çok büyümeden sorun halledilir. Fidan bakana güveniyoruz. sırplara insanlık dersi versin biraz.

Yorumların Tümünü Okuyun