Endonezyalı Mondy, İmam Lew'in vaazı sonrası tesettüre girdi! Tüyleri diken diken anlar

Endonezyalı İmam Ebit Lew, sokakta karşılaştığı Mondy isimli evsiz bir kadına İslam'ı anlattı. Yüzü gözleri de dahil dövmelerle dolu olan Mondy, İmam Lew'in vaazı sonrasında tesettüre girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Endonezyalı İmam Ebit Lew, sokakta yaşayan Wondy isimli evsiz bir kadına İslam sevgisini geri kazandırdı. Wondy, İmam Lew'in vaazı sonrasında tesettüre girdi. Huzuru İslam'da bulan genç kadının tesettüre girdiği anlarda gözyaşlarına boğuldu.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Endonezya'nın Cakarta şehrinde yaşayarak 4 yaşındaki çocuğa bakan 21 yaşındaki bekar anne Mondy, "Bu güzel elbise ve başörtüsü yüzünden sürekli ağladığını ve Allah'a iyi bir kul olmak" istediğini söyledi. Mondy'nin o anları tüyleri diken diken etti.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU!

Birçok sosyal medya kullanıcısı Mondy'in tesettüre girmesiyle ilgili "Rabbim hidayette olmayan herkese hidayet nasip etsin", "Huzur İslam'da", "Maşallah maşallah tüylerim diken diken oldu. Allah'ım son nefese kadar imandan ayırma bizleri de bu kardeşimizi de amin", "Elhamdülillah, maşallah Rabbim hayırlı ve bereketli ömürler nasip etsin inşallah", "Çok mutlu oldum umut doldum bir kardeşimiz daha oldu hamdolsun daim olsun sebebi olandan Allah razı olsun" yorumunda bulundu.

Gladyatör 2'nin çekimlerinde talihsiz set kazası! Yaralılar var

İLİŞKİLİ HABER

Gladyatör 2'nin çekimlerinde talihsiz set kazası! Yaralılar var
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Bregır 10 ay önce

Gerçek bir müslüman hocam valla âllah seni iki cihanda mutlu etsin amin

hıghlander 10 ay önce

Yakışmış ..Allah-ü teala sabit kılsın.

zafer gülten 10 ay önce

acaba samimi olarakmı,yoksa yardım ederler belki umuduylamı.

Cemil 10 ay önce

Ne güzelsin sen islam

Zahide meryem 10 ay önce

Hepimiz keşke insanlara yaklaşıp leyyin bir lisanla İslam'ı anlatsak hidayetlere vesile olsak insanlar arıyor hidayeti huzuru kalbin ve gönlün mutmain olmasını