Almeda Abazi'den üçüncü çocuk açıklaması: İki çocuğumuz da yeterince yaramaz!

Tolgana Sayışman ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Almeda Abazi'den merak edilen üçüncü çocuk açıklaması geldi. Kızları için doğum günü partisi düzenleyen Abazi, "İki çocuğumuz da yeterince yaramaz" dedi.

2017 yılında dünyaevine giren oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, mutlu evlilikleriyle örnek çiftler arasında yer alıyor. Bir erkek bir kız olmak üzere iki çocuk sahibi olan çiftin üçüncü çocuğu isteyip istemedikleri bir süredir merak konusuydu. Önceki gün kızı Alina'nın doğum gününü kutlayan Almeda Abazi, üçüncü çocuk sorularına noktayı koydu.

Almeda Abazi üçüncü çocuk sorularını yanıtladı

Almeda Abazi üçüncü çocuk sorularını yanıtladı

Tolgahan Sayışman 4 yaşındaki oğlu Efehan  hakkında konuştu: Boynuz kulağı geçecek!İLİŞKİLİ HABERTolgahan Sayışman 4 yaşındaki oğlu Efehan hakkında konuştu: Boynuz kulağı geçecek!

"İKİ ÇOCUĞUMUZ DA YETERİNCE YARAMAZ"

Abazi, "Üçüncü çocuğu düşünmüyoruz. Efehan ve Alina da bayağı hareketli. Çocuk büyütürken çok dikkat ettim. Şımarık olmamaları için çabaladım. Şımarık değiller ama yeni nesil çok farklı" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu daha önce de, "Hayır düşünmüyorum. Bir kızımız, bir oğlumuz var. Biz sıramızı savdık, çocuk defterini kapattık. Allah isteyen herkese versin" demişti.

Tolgahan Sayışman kızının doğum gününden paylaşım yaptı

Tolgahan Sayışman kızının doğum gününden paylaşım yaptı

"ALİNA, BENİM SON AŞKIM"

Kızının doğum gününü kutlayan Tolgahan Sayışman, Alina ve Efehan ile olan karesini şu notu yazarak paylaştı:

"Alina... Benim son aşkım. Benim meleğim, çiçeğim. İyi ki doğdun. Rabbim'e şükürler olsun iyi ki varsın benim prensesim. Baban seni kimsenin tahayyül edemeyeceği kadar çok seviyor."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

'Erdoğan kazanırsa Türkiye'yi terk edeceğim' demişti! Gülşen ezberleri bozdu

BİR YORUM YAPIN 0