Dünya Kupası'yla pozu gündem olmuştu! Nusret bu kez Şampiyonlar Ligi finaliyle olay oldu

Daha önce Dünya Kupası final maçının ardından sahaya inerek kupayla ve Arjantinli futbolcularla fotoğraf çektirmesiyle gündem olan ünlü şef Nusret Gökçe, Şampiyonlar Ligi finali öncesinde de gündeme geldi.

"Salt Bae" lakabıyla dünya çapında bir fenomene dönüşen şef Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası finalinde Fransa'yı devirerek şampiyonluğa ulaşan Arjantin için sahaya inerek Dünya Kupası ile birlikte poz vermişti. Arjantin'in yıldız futbolcularıyla çekildiği karelerle adından söz ettiren Nusret'in o halleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Nusret Dünya Kupası finali

Nusret Dünya Kupası finali

Günlerce konuşulan Nusret, Şampiyonlar Ligi finali öncesindeki hareketleriyle de gündeme geldi. Manchester City-İnter arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finali öncesinde eski yıldız futbolcular Nişantaşı'nda yer alan Nusret Gökçe'nin restoranına gitti. İngiliz futbol kulübü Manchester City'nin başkanı Haldun el-Mübarek ve eski futbolcular Pierre van Hooijdonk, Sergio Aguero, Carlos Tevez ve Luis Figo ile fotoğraf çekilen Gökçe'nin paylaşımlarını gören sosyal medya kullanıcıları "Yine Nusret kazandı", "Adam her masada var", "Büyük azim büyük kazanç" şeklinde yorum yaptı.

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi finali öncesi

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi finali öncesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Engin Akyürek "Zamansız" adlı kitabının imza gününde sevenleriyle buluştu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0