Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Şekip Taşpınar taburcu edildi! Hastalık sonrası iğne ipliğe döndü

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı Cevat Akarsu karakteriyle adından söz ettiren Şekip Taşpınar, zehirlenme nedeniyle bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Ailesine korku dolu anlar yaşatan ünlü oyuncudan güzel haber geldi. Taburcu edilen Taşpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine seslendi.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olarak hafızalarda tazeliğini koruyan "Kurtlar Vadisi", yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla tekrarlarıyla dahi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Oktay Kaynarca, Kenan Çoban ve Erhan Ufuk gibi ünlü isimleri bir araya getiren yapımda rol alan bir ismin yaşam savaşı verdiği ortaya çıkmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde "Cevat Akarsu" karakterini oynayan Şekip Taşpınar, geçtiğimiz günlerde yaşadığı zehirlenme nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Muğla'da Sıtkı Koçman Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılan ünlü ismin durumumun kritik olduğu açıklanmıştı.

Şekip Taşpınar

Şekip Taşpınar

"DUALARINIZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI"

Zorlu bir süreçten geçen ünlü oyuncudan müjdeli bir haber geldi. Sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Taşpınar, günler sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hastanede çekildiği bir karesini paylaşan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Dostlar, bildiğiniz gibi 8 Haziran akşamı yoğun bakıma kaldırıldım. Sevgili eşim Berna için de benim için de oldukça zorlu bir süreçti. Cevap veremesem de desteğiniz, dualarınız, güzel dilekleriniz çok anlamlı ve değerliydi. İyi ki varsınız. Yoğun bakımdan servise çıktığım güne, servisten evime kavuştuğum 4 Temmuz gününe kadar tıbbi bilgileriyle bir o kadar da insani destekleriyle beni sağlığıma kavuşturan Muğla Sıtkı Koçman Üniv. Eğt. Arş. Hastanesi'nin tüm personeline minnettarım. Nefrolog Prof. Dr. Bülent Huddam ve ekibi, Nörolog Prof. Dr. Vedat Semai Bek, İç Hastalıkları hekimimiz Yaşar Yılmazkarabulut, Yoğun bakımdayken süreci en ince ayrıntısına kadar takip edip gece gündüz demeden tüm bilgileri aktaran doktorumuz Ercan Gönül ve her şeyi baştan sona ilgiyle takip edip, taburcu olduğum gün bizi odasında ağırlama ve arabamıza kadar uğurlama nezaketini gösteren değerli başhekimimiz Prof. Dr. Turhan Togan hoca... Bana ikinci bir yaşam verdiniz. Ne kadar teşekkür etsem, az."

"ARTIK EVİMDEYİM, GÜÇ TOPLUYOR OLACAĞIM"

Sağlık durumuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren gazetecileri de unutmayan ünlü yıldız, "Hastane sürecimde yaptığı ilkeli, etik haberlerle hem kamuyu bilgilendiren hem desteğini esirgemeyen basın emekçisi gazeteci arkadaşlarım sizlere de çok teşekkür ediyorum. Artık evimdeyim ve bir süre daha dinlenmem gerekecek. Aramalarınıza dönemez, mesajlarınıza cevap veremezsem ne olur gönül koymayın dostlar. Benim için verdiğiniz her emek çok kıymetli. Birlikte daha güzel günlerimiz olsun diye, güç topluyor olacağım. Çok sevgiler." diyerek sözlerini sürdürdü.

Ölümle burun buruna gelen ünlü oyuncunun verdiği kilolar ise hayranlarını şaşırttı. Zorlu bir hastalık süreci geçiren Taşpınar'ın son halini görenler endişelendi.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Berna Taşpınar, eşinin son durumu hakkında sevindirici bir paylaşımda bulundu. Eşiyle çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabından yayınlayan Berna Hanım, "Biz iyiyiz daha da iyi olacağız. Hala telefondan uzakta hastane odasında sağlığımıza kavuşmak için çabalıyoruz. Sizlerin güzel enerjileri ile çabucak toparlanacağımıza inanıyoruz. Sevgiler…" ifadelerini kullandı.

Şekip Taşpınar son hali

Şekip Taşpınar son hali

"ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve geçtiğimiz günlerde entübe edilen 54 yaşındaki Şekip Taşpınar'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, "Entübe edilen hastamızın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıyayız. Hekimlerimiz hastamızı toparlamak için uğraşmaktadır. Tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu Cevat Akarsu

Kurtlar Vadisi Pusu Cevat Akarsu

Ünlü oyuncunun eşi Berna Taşpınar ise sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşımda bulunmuştu. Eşine seslenen Taşpınar, "Benim canım sevgilim, hadi artık. Bak kaç gün oldu sesini duyamıyorum. Beni ve çocuklarımızı daha fazla bekletme. Biz olmadan her şey eksik. Sen çok güçlüsün ben bunu biliyorum, o kadar çok seviliyorsun ki tanıdığın tanımadığın tüm insanlar sana tüm güzel enerjilerini ve dualarını yolluyorlar. 'Minik', 'Pıtı', 'Kömür', 'Beşiktaş', 'Balım', 'Asi', 'Beyak', 'Coci', 'Müdür', 'Tostos' ve 'Çok zayıf, bu ölür, benim bunu yaşatmam lazım' diye aldığın benim onun adını 'Cino' koyduğum çocuklarımız hepimiz evde seni bekliyoruz. Senin o güzel şefkatin, merhamet dolu yüreğinden bizi mahrum bırakma sevgilim. Hadi uyan, haziranda ölmek zor. Seni çok seviyorum" şeklinde duygu dolu bir not yazmıştı.

Şekip Taşpınar ve eşi Berna Taşpınar

Şekip Taşpınar ve eşi Berna Taşpınar

Oyuncunun son durumuyla ilgili menajeri Temmuz Karikutal, umut verici bir açıklamada bulunmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karikutal, "Şekip Taşpınar dün gözlerini açtı ve eşi Berna Hanım ile göz teması kurdu. Bilinci açık, ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Solunum cihazına bağlı ve ara sıra diyaliz desteği ile hayatta kalmaya çalışıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Şekip Taşpınarın sağlık durumu hakkında açıklama

Şekip Taşpınarın sağlık durumu hakkında açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hz. Fatıma (as) Hz. Muhammed'in (SAV) torunlarını uyutmak için hangi ninniyi söylemiştir?

Banu Berberoğlu kimdir ve kaç yaşında? Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'dan üzücü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Banu Berberoğlu kimdir ve kaç yaşında? Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'dan üzücü haber!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Süleyman 9 ay önce

Bu adam ateistlere benziyor.

hak 9 ay önce

adam resmen evrim geçirmiş

tepki 9 ay önce

bir daha agzina koymaz akli var ise o riske bir daha girmez her zaman sansi olmaz bu kadar

yedi emirler 10 ay önce

Aklını başına alman için bak bir fırsat daha verildi sana aga....Fırsatı ganimet bil de bir daha zıkkımlanma...

Toplam 2 beğeni

yedi emirler 10 ay önce

Sözde topluma örnek olması gereken sözde sanatçılar ALKOL komasına giriyor..Bunlarmı örnek olacak halkımıza ya hu..?...Yazık be yazık. Ölmüşüz de salamızı okuyan yok iyimi...

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun