Ünlü sanatçı Sinan Akçıl'dan Melek Mosso'ya tepki!

Sinan Akçıl, Melek Mosso'nun ödül konuşmasında yaptığı ve büyük tepki toplayan açıklamalarının ardından konuştu.

Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde, Melek Mosso ise Power Türk Müzik Ödülleri'nde yaptıkları ödül konuşmalarında tepki çeken açıklamalarda bulunmuşlardı. Bu açıklamalara ilk tepki aktör Tamer Karadağlı'dan gelmişti. Tamer Karadağlı, Merve Dizdar'ın açıklamaları için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendisi Fransa'nın yıllarca işgal ettiği Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu? Cezayirli kız kardeşleri için de geçerli mi söyledikleri? (Çünkü ödülü Fransa'da alıyor) Ya da çocukları zorla dağa kaçırılmış Diyarbakır Anneleri için geçerli mi söyledikleri? Yurtdışında böyle bir ödül alırken onu bu ödüle taşıyan bu ülkenin okulları, bu ülkenin televizyon kanalları. Hele ki en popüler işi TRT'de yayınlanan dizisi. Şimdi en popüler işini devletin kanalında yapıp, milyonların kalbini kazanıp para kazanıp sonra yurtdışında böyle önemli bir ödül alıp devletini, ülkesini ilk fırsatta şikayet etmesi bana doğru gelmiyor..."

"GÜZEL ÜLKEMİZİ DÜNYAYA ŞİKAYET ETME DUYGUSUNDAN VAZGEÇİN"

Benzer bir tepki Sinan Akçıl'dan da geldi. Sinan Akçıl, Melek Mosso'nun açıklaması üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"Güzel ülkemizi sınıfın ispiyoncu çocuğu gibi, dünyaya şikayet etme duygusundan vazgeçmek gerekiyor. Sorunları tartışarak içeride çözelim."

Merdan Yanardağ başörtüsünü hedef aldı! Rezalet açıklamalar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Merdan Yanardağ başörtüsünü hedef aldı! Rezalet açıklamalar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0