Mahsun Kırmızıgül "Prestij Meselesi" filmi davasının kazananı oldu! Tedbir talebi reddedildi

İHA'nın haberine göre; müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun ilk eşinden olan büyük oğlu Volkan Topaloğlu, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Prestij Meselesi" adlı filmde babasının itibarını zedelediği ve manevi haklarını ihlal ettiği iddiasıyla filmin durdurulması için Kırmızıgül'e ve yapım şirketine dava açmıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2003 yılında beyninde çıkan tümör sebebiyle hayatını kaybeden Hilmi Topaloğlu'nun Prestij Müzik'i kurma sürecini konu alan film 3 Şubat'ta vizyona girdi. Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in de yolunun kesiştiği Prestij Müzik'i ele alan filmin Hilmi Toplaoğlu'nun oğlu Volkan Topaloğlu tarafından durdurulması talep edilmişti. Topaloğlu filmin yönetmenliğini yapan Mahsun Kırmızıgül ve yapım şirketine babasının itibarını zedelediği ve manevi haklarını ihlal ettiği iddiasıyla dava açmıştı. O davanın kazananı belli oldu.

Prestij Meselesi

Prestij Meselesi

Prestij Meselesi davasında ortalık birbirine girdi! Kardeşleri kimse tutamadıİLİŞKİLİ HABERPrestij Meselesi davasında ortalık birbirine girdi! Kardeşleri kimse tutamadı

MAHKEME KIRMIZIGÜL'Ü HAKLI BULDU

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi tarafından görevsizlik kararı verilerek İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne gönderilen tedbir talepli dava karara bağlandı. Kararını açıklayan mahkeme, Volkan Topaloğlu'nun tedbir talebinin reddine hükmetti. 

Mahkemenin gerekçeli kararında ise henüz gerçekleşmemiş ve gerçekleşmesi muhtemel olaylara yönelik ihtiyati tedbir kararının verilemeyeceği, davacı Volkan Topaloğlu'nun talep dilekçesindeki hususların yargılamayı gerektirip, ispatının da bulunmadığı gerekçesiyle tedbir talebinin reddine karar verildiği aktarıldı.

Sinan Akçıl bombayı patlattı: Hiç inanılmayacak kişiler aradı, ahlaksız teklifler aldım

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl bombayı patlattı: Hiç inanılmayacak kişiler aradı, ahlaksız teklifler aldım
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

şükrü 10 ay önce

bize ne mahsun dan.