Efsanevi futbol yıldızı Ronaldinho saç ekimi için Türkiye'ye geldi!

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Ronaldinho, saç ekimi için soluğu Türkiye'de aldı. Almanya Milli takımda oynayan Brezilya asıllı futbolcu arkadaşının tavsiyesi üzerine Etiler'de bir kliniğe gelen ünlü futbolcu, yoğun ilgi gördü.

Paris Saint-Germain, Barcelona ve Milan gibi dünyaca ünlü takımlarda forma giyen ve futbolun yaşayan efsanesi olarak anılan Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, saç ektiren bir futbolcu arkadaşının tavsiyesi üzerine İstanbul'da bulunan bir saç ekim kliniğine geldi. 

Ronaldinho

Ronaldinho

Etiler’de bulunan merkeze gelen yıldız futbolcu, saçlarının köklerini güçlendirmek ve saç dökülmesini önlemek amacıyla tasarlanan özel formüle sahip bir vitamin desteği aldı.

Ronaldinho Türkiyeye geldi

Ronaldinho Türkiyeye geldi

Ronaldinho ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyan Dr. Levent Acar, "Geçen sene Almanya Milli takımda oynayan Brezilya asıllı futbolcuya saç ekmiştik ve çok güzel bir sonuç elde etmiştik. Ronaldinho ile kendileri yakın arkadaşmış. Ronaldinho da referans üzerine bize ulaştı. Ronaldinho'nun saçlarında dökülme ve incelme şikayeti vardı. Bununla ilgili kendisine özel bir vitamin kürü uyguladık. Abisi Roberto’nunda bölge bölge saç dökülmesi var. Daha önce işlemler yapılmış ancak başarısız olunmuş o yüzden bizim kliniğimize geldi, kendisine bir saç ekimi yaptık. Ronaldinho çok memnun kaldı. Kliniği bu kadar organize, saç ekimine eğilmiş ve bu denli geniş bir yer olarak beklemediğini söyledi. Ona da bir saç ekimi planlaması yaptık.  Tedavi bittiğinde sonuçları paylaşacağız. Ronaldinho bir top sihirbazı olarak biliniyor. Kendisi kliniğimize gelmişken bir reklam filmi çekimi yapmak istedik. Umarım izleyenler beğenir." şeklinde konuştu.

Ronaldinho saç ekimi için Türkiyeye geldi

Ronaldinho saç ekimi için Türkiyeye geldi

Yıldız futbolcu tedavinin ardından hayranlarının getirdiği formaları imzalayarak fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Ronaldinho

Ronaldinho

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Johnny Depp İstanbul'da konakladığı otelden işte böyle ayrıldı! Hayranlarından yoğun ilgi...

Mabel Matiz'den ödül töreninde LGBT propagandası! Ödülünü...

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz'den ödül töreninde LGBT propagandası! Ödülünü...
Eda Ece'nin depremzedeleri hedef alan sözleri ünlü isimlerin tepkisini çekti! "Acımasızca"

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece'nin depremzedeleri hedef alan sözleri ünlü isimlerin tepkisini çekti! "Acımasızca"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0