Eda Ece'den depremzedelere skandal sözler! Konuyu "Atatürk"e bağladı

ELLE Style Awards ödül töreninde ‘Yılın Elle Kızı’ ödülünü alan oyuncu Eda Ece'nin ödülünü aldığı sırada depremzedelerle ilgili yaptığı skandal konuşma sosyal medyanın gündemine oturdu. Oyuncunun sonrasında yaptığı açıklamalarda konuyu Mustafa Kemal Atatürk'e bağlaması ise dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Style Awards 2023 ödül törenine damga vuran bazı isimler oldu. Kimileri tören stilleriyle gündem olurken kimileri de ödüllerini aldıkları sırada yaptıkları skandal konuşmalarla gündeme geldi. Bu isimlerden biri de oyuncu Eda Ece oldu. Ece ödülünü aldığı sırada 6 Şubat'ta yaşanan ve merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremde büyük hasar alan depremzedeler üzerinden sözde esprili bir konuşma ile göndermede bulundu. Ece'nin o skandal sözleri tepki toplarken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar da herkesi şaşırttı.

DEPREMZEDELERE SKANDAL SÖZLER!

Ödülünü almak için sahneye çıkan Ece, konuşmasında deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihleri üzerinden oldukça çirkin bir gönderme yaptı. Oyuncu "Deprem bölgesinde yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" ifadelerini kullandıktan sonra gülmeye başladı. Ece'nin o sözleri ve tavrı büyük tepki topladı.

Eda Ece

Eda Ece

KONUYU ATATÜRK'E BAĞLADI!

Ödül töreninde yaptığı skandal konuşma sonrası sosyal medyada Eda Ece'ye gelen tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Depremzedeleri hedef alarak yaptığı ödül töreni konuşması ile gündem olan Ece'nin konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ise "ne dediğini bilmiyor" yorumları aldı.

Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 Şubat depremleri ve depremzedelerin oy tercihi üzerinden yaptığı konuşması için "mizah" yaptım dedi. Ece'nin sonrasında "Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ümün kurduğu bu güzel Türkiye Cumhuriyeti'ni ne kadar çok sevdiğimi, saydığımı, ne kadar ülkeme yararlı bir şekilde tavır almaya çalıştığımı beni tanıyan herkes biliyor. Ben bu ülkeyi çok seviyorum." açıklamasını yaptı ve konuyu Atatürk'e bağlayarak tepkilerden adeta kurtulmaya çalıştı.

Mabel Matiz'den ödül töreninde LGBT propagandası! Ödülünü...

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz'den ödül töreninde LGBT propagandası! Ödülünü...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Malatyalı 9 ay önce

Allah hepinizin belasını versin

Sanatsever 10 ay önce

Eskiden rol kapmak için yönetmenle aran nasıl denirdi şimdi milletin ve devletinle nasıl diye soruluyor herhalde

Toplam 4 beğeni

Çip 10 ay önce

Atatürkün itleri diyenlerle aynı yolda olanlar, 2 yüzlüsünüz, hainsiniz, omurgasızsınız

Toplam 6 beğeni

selah 10 ay önce

eski putperesler gibi putun arkasına gizlenerek put konuşuyormuş gibi konuşsalar daha inandırıcı olurdu

Toplam 5 beğeni