Yunus Günçe AK Partili seçmene hakaret etmişti! Kocaeli Belediyesi'nden oyuncuya soğuk duş

14 Mayıs seçimlerinden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Partili seçmene küfür ve hakaretler savuran Yunus Günçe'nin ilk dersini Kocaeli Belediyesi verdi. AK Partililere "Gidin korsan taksicilik yapın" diyen Günçe, seçim mağlubiyetinden sonra hiçbir şey olmamış gibi köşesine çekilmişti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu Yunus Günçe, 14 Mayıs seçimlerinden önce AK Partili seçmenin özgür iradesine saygı duymayarak ağza alınmayacak küfür, tehdit ve hakaret içerikli paylaşım yapmıştı. Videosunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren vatandaşlara meslek önerisinde bulunmuştu. Muhalefetin ilk ve ikinci turdaki yenilgisinin ardından oyuncu, sessiz sedasız sahne almaya devam ederken 22 Haziran'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro oyunu sergilemesine vatandaşlardan tepki geldi.

Yunus Günçe

Yunus Günçe

GÜNÇE "R" YAPTI!

Seçim öncesi çektiği video ile direkt olarak Ak Parti seçmenini hedef alarak ağır hakaretlerde bulunan Günçe sonrasında çektiği video ile adeta "R" yaptı. Ağır hakaretlerinden dolayı Kocaeli Belediyesi tarafından tiyatro oyunu iptal edilen Günçe yeni videosunda seçim öncesi çektiği video için Ak Parti seçmenine hakarette bulunmadığını söyledi. Seçim öncesi çektiği videoda bariz bir şekilde seçmenlere küfür ve hakaretler savuran Günçe'nin 180 derece dönüş yapması dikkat çekti.

Yunus Günçe pişkinliğe devam ediyor! İLİŞKİLİ HABERYunus Günçe pişkinliğe devam ediyor! "Hiç fena değiliz" paylaşımı

GÖSTERİSİ İPTAL OLDU!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a sosyal medyada çağrıda bulunan vatandaşlar, kendilerine hakaretlerde bulunan Yunus Günçe'nin gösteri almaması gerektiğini söyledi. Tepkiler üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu oyun için sözleşmenin iptal edildiğini duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "22 Haziran tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde özel bir şirket tarafından kiralama yöntemiyle sahnelenmesi düşünülen söz konusu oyun için şirketle yapılan sözleşme iptal edilmiştir" açıklamasında bulundu.

Yunus Günçenin gösterisi iptal oldu

Yunus Günçenin gösterisi iptal oldu

"15 MAYIS SABAHI ALAYINIZ RESMEN ÇÖPSÜNÜZ"

AK Parti seçmenine hakaretler yağdıran Yunus Günçe yayınladığı videoda, "Troller, Alman futbolcular. Bence siz kendinize başka işler bakın. Başka kariyerler planlayın çünkü artık buradan size ekmek çıkmaz. Konu kapandı, iş bitti oğlum. Tabi matematik ortada. 15 Mayıs sabahı alayınız resmen çöpsünüz. Zaten çöpsünüz ya neyse. Yani ne yazarsanız yazın sonuca etki etmeyecek. Pazarda limon satabilirsiniz. Korsan taksici olun. Rusya ile fason penye işi yapın. Hepinize yeni kariyerlerinizde başarılar diliyorum troller" ifadelerini kullanarak ağza alınmayacak küfürler etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eda Ece'den depremzedelere skandal sözler! Ödül töreninde...

Malezyalı damattan tepki çeken hareket! Annesinin öldüğü gün evlendi Sabah cenaze akşam düğün..

İLİŞKİLİ HABER

Malezyalı damattan tepki çeken hareket! Annesinin öldüğü gün evlendi Sabah cenaze akşam düğün..
Murat Kekilli'den o isimlere tepki! "Lanetli bir güruh ortaya çıktı"

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den o isimlere tepki! "Lanetli bir güruh ortaya çıktı"

BİR YORUM YAPIN 0