Hollandalı Joram Van Klaveren İslam karşıtı kitap yazarken Müslüman oldu!

İslam düşmanlığıyla tanınan Hollanda Milletvekili Joram van Klaveren, İslam karşıtı kitap yazarken Müslüman oldu. Klaveren, katıldığı programda İslam karşıtı görüşlerinin nasıl değiştiğini ve Müslüman olma sürecinde yaşadıklarını anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İslam karşıtı söylemleriyle tanınan Hollandalı siyasetçi Joram van Klaveren, İslam karşıtı kitap yazarken Müslüman oldu. İslam dinini eleştirmek adına Hollanda toplumunu İslam'a karşı uyarmak gerekçesiyle çıktığı yazınsal yolculukla hayatı değişti. 

"Amacım başta İslam'ı eleştiren ve yanlış olduğunu kanıtlayan bir kitap yazmaktı ama kendimi bambaşka bir yerde buldum" diyen 46 yaşındaki Joram Van Klaveren, bu kitap çalışmasının sonunda 2018 yılının ekim ayında İslamiyet'i seçti. 

"KENDİMİ ÇOK GÜVENDE HİSSETTİM"

İşte Klaveren'in, katıldığı YouTube programında İslam'a geçişini hızlandıran olaya ilişkin tüyleri diken diken eden açıklamaları;

 

James Bond yıldızı Lea Seydoux'tan şaşırtan itiraf: O sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!

İLİŞKİLİ HABER

James Bond yıldızı Lea Seydoux'tan şaşırtan itiraf: O sır ortaya çıksaydı mahvolurduk!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

zehra 11 ay önce

Bizim sanatçı geçinen takım da islam karşıtı kitap yazmayı denese mi acaba

Toplam 3 beğeni

yaz 11 ay önce

Kasas suresi 56. ayet Sen sevdiğini hidayete erdiremezsin; bilakis Allah dileyene hidayet verir ve hidayete girecek olanları en iyi O bilir. ayeti tecelli etmiş. Adam hidayet dilemiş Allah da vermiş.Subhanallah.

Toplam 1 beğeni

Seçkin Gülten 11 ay önce

Maşallah

Toplam 1 beğeni

Yaşar ÖZER 11 ay önce

sübhan'Allah

Toplam 1 beğeni

TÜRKİYEM 11 ay önce

Hristiyanlığın islama üstün yanlarını araştırıp kitap yapmak istemişti. İlk olarak 3 lemenin tekliğe üstünlüğünü ispatlaması gerekiyordu ki yapamadı rabbim sonrasına nasip etti.Elhamdulillah....

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun