Melike Şahin ve Mabel Matiz'e peş peşe büyük şok!

El dergisinin düzenlediği törende aldıkları ödülleri LGBTİ'lilere ithaf eden Melike Şahin ve Mabel Matiz'in Denizli konserleri iptal edildi.

Elle Style Awards Ödülleri'nde ödül alan iki başarılı şarkıcı Mabel Matiz ve Melike Şahin, LGBTİ'lilere ithaf etti. Konuşmalarından dolayı tepki çeken şarkıcıların konseri iptal edildi.

DENİZLİ KONSERİ DE İPTAL EDİLDİ

Melike Şahin ve Mabel Matiz'in skandalına tepki gösteren vatandaşlar bu şarkıcıların konserlerinin iptal edilmesini talep etmişti. Bursa'dan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi de bugün bir açıklama yaparak örnek davranış sergiledi. Vatandaşların çağrılarına cevap veren Denizli Büyükşehir Belediyesi 19 ve 30 Haziran'da kentte özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.

MELİKE ŞAHİN''İN BURSA KONSERİ DE İPTAL EDİLDİ

Yeni şarkısı Diva Yorgun ile adından söz ettiren Melike Şahin'in Bursa'da vereceği konser de belediye tarafından iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 22 Temmuz'daki Melike Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerine yer verildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ!
Elle Style Awards Ödül Töreni'nde ödül alan Mabel Matiz LGBT propagandası yaparak "Ödülümü varlıklarını korkusuzca haykırmaya devam eden ve bu anlamda cesaretleriyle bana her zaman çok büyük ilham olan, Türkiyeli LGBTİ+'lara armağan ediyorum." demişti.

ABD'li Max Park dünya çapında rekora imza attı! Rubik küpünü 3.13 saniyede...

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li Max Park dünya çapında rekora imza attı! Rubik küpünü 3.13 saniyede...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0