Burak Kut'tan şöhret itirafı! "Klostrofobik bir hayat yaşayınca hayatımı sıfırladım"

Hülya Koçyiğiti'in moderatörlüğünde ilerleyen "Film Gibi Hayatlar" programının Babalar Günü bölümünde şarkıcı Burak Kut konuk oldu. Bir dönem yaşadığı şöhretin zor yanlarını anlatan Burak Kut, " Klostrofobik bir hayat yaşayınca, bende işler karıştı." sözleri ile anlattı.

90'ların en popüler isimlerinden biri olan Burak KutHülya Koçyiğit'in programına konuk oldu. Eşi, kızı ve yaşadığı şöhrete değinen başarılı şarkıcı, bir dönem popüler olmanın verdiği duyguları anlattı. Ailenin önemli olduğuna değinen ve eşinin onun için güzel bir hediye olarak kızını verdiğini söyleyen Kut, "Hareketli yaşayan bizim gibi insanlar için düzen önemli. Harika bir hediye verdi, kızımı verdi. Hayata bakışım değişti" dedi.

"KLOSTROFOBİK BİR HAYAT YAŞAYINCA BENDE İŞLER KARIŞTI"

Programda 90'larda yaşadığı şöhreti de anlatan Burak Kut: "Pencereden elimi çıkardığımda çığlıklar kopuyordu. 21 yaşındaydım. Babasını kaybetmiş bir genç olarak afallıyordum. Mahcup olduğumu hatırlıyorum. Dokunmak için bayılan insanlar vardı. Evden kaçan kızlar vardı. Klostrofobik bir hayat yaşayınca, bende işler karıştı. Kendimce düzgün yaşamaya çalışan biriydim. Bu sefer uydurma haberler çıktı ve üzülmeye başladım. Sonra içime döndüm. İçime dönmemin sebebi, beni dönüştürmeye çalıştıkları şey olmadığımı anlamamdı. Benim istediğim o değildi."

90'LARDA YAŞADIĞI ŞÖHRETTEN SONRA İÇİNE KAPANDI

Şöhret sonra gösterilen ilginin o zamanlar bir örneği olmadığını ne yapılacağını bilmediği için zorlandığından bahseden Kut, Kendi hakkında çıkan haberleri ise şöyle anlattı: "Yanından geçmediğim şeyleri üzerime yıkmaya başladılar. Sokağa çıkınca insanlar bana tepki gösterecek sanıyordum. Oysa ki bakınca, herkesin hayat derdi vardı, 'o kadar da değilin farkına vardım,"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İlker Aksum dünyaevine girdi! "İşte o gün"

İlker Aksum dünyaevine girdi! "İşte o gün"

İLİŞKİLİ HABER

İlker Aksum dünyaevine girdi! "İşte o gün"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0