Altın Kemerle gündem olan Yasemin Şefkatli'den dikkat çeken paylaşım!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatlioğlu'nun paylaşımı dikkat çekti. Her fırsatta Kayınpederini çok sevdiğini belirten Yasemin Şefkatli beraber çekildikleri karesini sosyal medyan paylaşmayı ihmal etmedi.

2021 yılında İdo Tatlıses ile dünyaevine giren Yasemin Şefkatli paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in düğünde taktığı altın kemer ile günlerce konuşlan Şefkatli bu defa çok sevdiği kayınpederi Tatlıses ile paylaşım yaptı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK BEĞENİLDİ

Kayınpederi İbrahim Tatlıses'i çok sevdiğini her fırsatta ifade eden Şefkatli türkücüyle buluştu. İşte, gelin Şefkatli'nin beğeni toplayan o paylaşımı;

Yasemin Şefkatli İbrahim Tatlıses

Yasemin Şefkatli İbrahim Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İlker Aksum dünyaevine girdi! "İşte o gün"

Gamze Özçelik Allah'a hamdolsun diyerek paylaştı! Müslümanları unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik Allah'a hamdolsun diyerek paylaştı! Müslümanları unutmadı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0