Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu hakkında şok sözler!

Oyuncu Kadir Doğulu'nun stil danışmanı ve fotoğraf sanatçısı olan kardeşi Kemal Doğulu, katıldığı bir etkinlikte abisi hakkında çarpıcı ifadelere yer verdi. Etkinlik öncesinde basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Kemal Doğulu abisiyle ilgili gelen soruya verdiği yanıt herkesi şoke etti.

Kemal Doğrulu oyuncu kardeşi Kadir Doğulu ile magazin gündeminin en çok konuşulan kardeşleri arasında yer alıyor. Televizyon dizi ve programlarında stil danışmanlığı yapan Kemal Doğulu, önceki gün katıldığı bir defilede kamera karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, marka projesinden bahsederken abisi hakkında gelen soruyu da yanıtladı.

Kemal Doğulu

Kemal Doğulu

Kadir Doğulu eşi Neslihan AtagülİLİŞKİLİ HABERKadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü aldattığını itiraf etti! 'Evet ihanet ettim'

"KADİR KİM, BİYOLOJİK KARDEŞİM OLAN MI?

"Enn Magazin'de yer alan habere göre; marka projesinden bahseden Kemal Doğulu, "Uzun zamandır hazırlanıyorum. Çok iddialıyım. Herkesin ulaşabileceği kıyafetler olacak. Kadın ve erkek kıyafetlerimi sanatçı dostlarımdan kime gösterdiysem çok beğendi" dedi. Tam bu anda Doğulu'ya, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusu yöneltildi. Kemal Doğulu, "Neslihan giyebilir. Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Siz ne biliyorsanız, ben de onu biliyorum" şeklindeki açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selçuk Bayraktar'dan "Babalar Günü"ne özel anlamlı paylaşım! "Rahmetli babam bizleri..."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0