EYT'li Teoman'dan şoke eden açıklama!

Rock müziğinin kralı Teoman, EYT'li olması hakkında çarpıcı açıklamada bulundu. Muhabirlerin "İlk emekli maaşınızı alabildiniz mi?" sorusuna verdiği cevap gündem oldu.

Yoğun bir konser sonrası Bebek'te tek başına görüntülenen Teoman, objektiflere yansıdı. Sportif giyinmesi ile dikkat çeken ünlü şarkıcı, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Yoğun bir konser maratondan çıktığını belirten Teoman, "Şu an tatildeyim. Geziyorum, spora gidiyorum, İstanbul'un tadını çıkartıyorum" yanıtını verdi.

Emekli olmasıyla alakalı kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Teoman, para konusunda verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti. 

"PARAYLA PEK BİR İLİŞKİM YOK"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre muhabirlerin, "İlk emekli maaşınızı ve bayram ikramiyenizi alabildiniz mi?" sorusuna Teoman'dan şaşırtan açıklama geldi. Teoman,  "Bilmiyorum açıkçası. Menajerim bana harçlık verir, ben onu harcarım. Parayla pek bir ilişkim yok, ben hâlâ çocuk gibi yaşıyorum. Aydan aya harçlık alıp ona göre yaşarım ama emekli olmak beni ayrı bir mutlu etti" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in, Senegalli saat satıcısı ile gülümseten diyaloğu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

ali 10 ay önce

tebrikler sayin baskan, mütevazi haliniz cok güzel