Fahriye Evcen'in oğlu Karan'dan pizza şov!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından oğlu Karan'ın pizza yaptığı anları paylaştı. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan güzel oyuncu Karan'ın pizza yaptığı anlara "pizza zamanı" notunu düştü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz aylarda ikinci oğlu Kerem'i kucağına alarak ikinci defa anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu Fahriye Evcen'in yaptığı paylaşımlar çok yakında takip ediliyor. 

KARAN'DAN PİZZA ŞOV!

Özellikle oğlu Karan ile sık sık paylaşımda bulunan Fahriye Evcen, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Oğlu Karan'ın pizza yaptığı anları paylaşan Fahriye Evcen "pizza zamanı" notunu düştü. İşte Karan'ın çok beğenilen pizza şovu...

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

 Çin mutfağının yeni trendi "tavada kızartılmış taşlar" gündem oldu! Bu kadarı pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Çin mutfağının yeni trendi "tavada kızartılmış taşlar" gündem oldu! Bu kadarı pes dedirtti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tornado 10 ay önce

banane. banane banane.