Yalı Çapkını dizisinin yazarı apar topar ameliyata alındı! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan açıklama

Yalı Çapkını, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız gibi pek çok popüler dizilere imza atan Gülseren Budayıcıoğlu apar topar ameliyata alındı. Ünlü yazarın yapılan tetkikler sonucu bir damarının tıkalı olduğu ve stent takıldığı ortaya çıktı. Taburcu olan Budayıcıoğlu ilk açıklamasını yaptı.

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu'ndan üzen haber geldi. Birçok dizilerde başarı yakalamasıyla adından söz ettiren Budayıcıoğlu, evinde aniden rahatsızlandı. Apar topar hastaneye götürülen ünlü yazarın bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Hastaneden taburcu olan ünlü yazar, durumu hakkında açıklama yapmayı ihmal etmedi.

Gülseren budayıcıoğlu

Gülseren budayıcıoğlu

AMELİYATA ALINDI

Yaşadığı rahatsızlık sonucu ameliyata alınan Gülseren Budayıcıoğlu,o anları sosyal medya hesabında bahsetti. Budayıcıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı. "Sevgili Arkadaşlarım, geçen hafta bir sabah ani bir göğüs ağrısıyla hastaneye gittim. Yapılan anjiyoda kalp damarlarımdan birinin tıkanmak üzere olduğunu gördüler ve hemen bir stent taktılar. Akşama kendimi çok iyi hissediyordum.

Kalp krizine dönüşmeden yakalaması iyi oldu. Hayat bana bir şans daha verdi. Sevenlerimin ve hastalarımın dualarıyla hayatta kalabildim. Kızım, oğlum ve kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadılar. Hayatın kıymetini zaten hep bilirdim ama umarım bu ikinci şansı daha iyi kullanabilirim. Hastaneden çıkınca kızımın hediye ettiği bir örnek pijamalarımızla balkona oturup neler konuştuk neler… Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güldür Güldür Show'un Mesut'u Uğur Bilgin evlilik yolunda! Yeni kareler geldi

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür Show'un Mesut'u Uğur Bilgin evlilik yolunda! Yeni kareler geldi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0