Özlem Yıldız Büyükada'da ölü bulundu! Ünlü sunucunun telefonları susmadı

Özlem Yıldız ismindeki bir kadının ölüm haberinin ardından telefonları susmayan ünlü sunucu Özlem Yıldız, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi. "İsim benzerliği arkadaşlar." diyerek sevenlerine seslenen Yıldız

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan ve üç gün önce ailesi tarafından kayıp ilanı verilen Özlem Yıldız, Büyükada'da ormanlık alanda ölü bir şekilde bulundu. Hayatını kaybeden kadınla aynı adı ve soyadı taşıyan ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın ise yaşanan olayın ardından telefonları susmadı.

Özlem Yıldız

Özlem Yıldız

İsim benzerliği yüzünden telefonu susmayan Yıldız, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak konuya açıklık getirdi. Instagram hesabından bir video paylaşan Yıldız, "Herkese merhaba... Bugün story atmayınca işler karışmış. Bir kadın cesedi bulunmuş adı da Özlem Yıldız'mış. İsim benzerliği arkadaşlar. Telefonum susmadı. Merak etmeyin ben iyiyim" ifadelerini kullandı.

Özlem Yıldızdan açıklama

Özlem Yıldızdan açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selçuk Bayraktar'dan Kurban Bayramı'na özel KIZILELMA paylaşımı!

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden Kurban Bayramı mesajları!

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden Kurban Bayramı mesajları!
Baruthane Pilavcısı Şırdancı Mehmet'e özendi THY'de pilav yedi!

İLİŞKİLİ HABER

Baruthane Pilavcısı Şırdancı Mehmet'e özendi THY'de pilav yedi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Sakarya sa 9 ay önce

Doğru olmasi veya olmamasi önemli birşey

burak 9 ay önce

ismini degistir kalpten gidiyordum okuyunca..