Wilma Elles müjdeli haberi vermek için sabırsızlandı! 3. kez...

Ünlü oyuncu ve modacı Wilma Elles, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi. İkiz çocuklarına sahip olan ve yeniden hamile olduğunu belirten Elles, çocuklarına haberi vermek için sabırsızlandığını belirtti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı Caroline karakteri ile hafızalar da yer edinen Wilma Elles, uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Gözlerden uzak yaşamını süren Elles, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. İlk evliliğinden 2 ikiz çocuğa sahip olan Elles, sessiz sedasız evlendiği eşi Mehmet Şah Çelik'ten üçüncü çocuğuna hamile olduğunun müjdesini verdi.

Wilma Elles ve ikiz çocukları

Wilma Elles ve ikiz çocukları

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Yayınladığı fotoğrafla dikkat çeken Wilma Elles, sosyal medya hesabından yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadığını duyurdu. 7 aylık hamile olan Alman oyuncu yaptığı paylaşımda "Sizinle paylaşmak için sabırsızlandım" ifadelerine yer verdi.

Peş peşe paylaşımlarda bulunan güzel oyuncu paylaşımlarına şu notları ekledi: "Biraz daha büyüsün, biraz daha büyüsün derken... Birden bire 7. aydayım ve hala çok dikkat çekmiyor. Bu mutluluğu uzun zamandan beri sizinle paylaşmak için sabırsızlandım. Herkese iyi bayramlar! Her zaman ama özellikle bayramlarda ailenin önemi ön plana çıkıyor... Güçlü bir aile hayatın bütün zorlukları aşmanızı sağlıyor ve sevinci kat kat katlıyor."

 İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Gündeş konserde giyindiği kıyafeti ile taktir topladı! Dekolteden...​

Yaşar Alptekin ikinci evliliğinin gerçekleştirdi! Yeni fotoğraflar...

İLİŞKİLİ HABER

Yaşar Alptekin ikinci evliliğinin gerçekleştirdi! Yeni fotoğraflar...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0