Sanatçı Zihni Göktay'dan muhalif isimlere ders gibi sözler! "Acımasız muhalefete karşıyım"

Usta tiyatro oyuncusu Zihni Göktay, seçim döneminde hükümete ve AK Parti seçmenlerine hakaret eden meslektaşlarına ders niteliğinde gönderme yaptı. Aynı zamanda Göktay, "Ekonomik sıkıntıdayız" diyen tatilcileri de eleştirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Zihni Göktay, Sabah TV'ye konuştu. Sanatçı programda, hükümete ve seçmenine hakaret eden ünlü isimlerin tavrını doğru bulmadığını söyledi. Kariyer yaşantısı boyunca maaşını aldığı devlet aleyhinde hiçbir zaman absürt komedi yapmadığını ve hakaret içerikli sözler kullanmadığını belirten Göktay, meslektaşlarının yaptığını "Kol kırılır yen içinde kalır" sözüyle özetledi. Son zamanlarda bazı ünlü isimlerin ödül törenlerinde hükümete ve Türk milletine yönelik sarf edilen sözleri de tasvip etmediğini belirtti.

Öte yandan sezonun açılmasıyla beraber tatil bölgelerinin %99'unun dolu olduğunu ifade eden Göktay, ekonomik sıkıntıdan dem vuranlar için "Frapan yaşantı içindeler. İsraf çok, bizde batı hayranlığı" var dedi.

Zihni Göktay

Zihni Göktay

"DEVLET MAAŞ ÖDEDİĞİ SANATÇININ KENDİSİNE HAKARET ETMESİNİ KABUL ETMEZ"

"Zülfiyare dokunacak veyahut da fincancı katırlarını ürkütecek şekilde doğaçlamalarında bir hakaret yoktu" diyen Göktay, "Devlet maaş ödediği sanatçının kendisine hakaret etmesini kabul etmez" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basketbol oynadı! O anlar yüzlerde tebessüm oluşturdu

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basketbol oynadı! O anlar yüzlerde tebessüm oluşturdu

BİR YORUM YAPIN 0