Orhan Gencebay İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdırdı!

Usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de sahne alan İbrahim Tatlıses'i en önden izledi. Tatlıses'i yere göğe sığdıramayan usta sanatçı "İbrahim Tatlıses ülkemizin müziğinin gelişmesine büyük emek veren dünya çapında isimlerden biridir." dedi.

"Bir Kulunu Çok Sevdim", "Aramam", "Bebeğim" ve "Mutlu Ol Yeter" gibi unutulmaz parçalarla yıllardır büyük beğeni toplayan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de yer alan Günay Restoran'da sevenleriyle bir araya geldi.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Hayranlarına adeta bir müzikal şölen yaşatan Tatlıses'i dinlemeye gelenler arasında çok özel bir isim vardı. Eski dostunu yalnız bırakmak istemeyen usta sanatçı Orhan Gencebay, Tatlıses sevilen şarkılarını seslendirirken hem eğlendi hem de eşlik etti.

Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses

Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses

Tatlıses'e övgüler yağdıran usta sanatçı, "İbrahim Tatlıses ülkemizin müziğinin gelişmesine büyük emek veren dünya çapında isimlerden biridir. Sevgili kardeşim aslanlar gibi geldi ve yorumuyla acayip şeyler yaptı. Sahnesi de fevkalade." ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay İbrahim Tatlısesin sahnesine konuk oldu

Orhan Gencebay İbrahim Tatlısesin sahnesine konuk oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bodrum'da yüzen domuz görenleri şaşırttı! O anlar kayıt altına alındı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0