Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar'dan imalı paylaşım! Özcan Deniz baba mı oluyor?

Modacı sevgilisi Samar Dadgar ile dünya evine giren şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz hakkında bebek beklediği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar sayesinde bebek bekledikleri iddiaları güçlendirdi. Ancak çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

3 kez evlenen ve 1 çocuk sahibi olan oyuncu Özcan Deniz, Feyza Aktan ile evliliğinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz aylarda modacı Samar Dadgar ile dünyaevine giren şarkıcı Deniz, sosyal medya hesabından eşini öptüğü fotoğrafı paylaşması ve modacının da paylaştığı fotoğrafın altına bebek emojisi koyması akıllara bebek iddialarını getirdi.

ÜNLÜ ÇİFTTEN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Tatillerini değerlendirmek için soluğu Çeşme'de alan ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunuyor. Eşi ile romantik pozlar veren ve her defasında sevgisini dile getiren Özcan Deniz, hakkında müjdeli bir haber ortaya atıldı.

Özcan Deniz ve eşi

Özcan Deniz ve eşi

Eşi ile sosyal medyada paylaşımda bulunan Dadgar, Deniz'i öptüğü bir fotoğrafı paylaşarak çocuklu aile ve oyuncak emojileri koydu. Ünlü modacının takındığı bu tavır hamilelik iddialarını gündeme getirdi. 

İLGİNİZE ÇEKEBİLECEK VİDEO

Kemal Sunal'ın filmindeki o detay yüzlerde tebessüm oluşturdu! Yıllar sonra fark edildi

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0