Itır Esen kahreden haberi duyurmuştu! 2 ameliyat sonrası sağlık durumunu açıkladı

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Itır Esen, üç ay önce ameliyata girmiş ve başarılı geçmişti. Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunu yaşadığını sosyal medya hesabından duyuran Itır Esen, sevenlerini üzmüştü. Bir süredir tedavi göre usta sanatçı Instagram hesabı üzerinden sağlık sorunu yaşadığını tekrar duyurdu.

Yeşilçam'ın sayısız filmlerinde gördüğümüz Itır Esen, "Neşeli Günler" filmi ile hafızalarda yer edinmişti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ciddi bir ameliyat gireceğini ve sevenlerinden dua beklediğini söyleyen Esen, Instagram hesabından tekrardan sağlık sorunu yaşadığını sevenlerine duyurdu.

Itır Esen

Itır Esen

"GERİ DÖNDÜM"

"Geri döndüm" diyen Itır Esen paylaşımına "Çok büyük iki ameliyat uzun bir hastane ve iyileşme sürecinden sonra nihayet sevgili doktorlarım ve sevenlerimin hem dua hem de sonsuz desteğiyle temmuzdan kasıma ulaştım. Herkese binlerce teşekkürler" notunu düştü.

NE OLMUŞTU?
66 yaşındaki başarılı oyuncu, yaşadığı omurga eğriliği sebebiyle ameliyata alınmıştı. Girdiği operasyonun başarılı geçtiği söylenen Esen'in, tedavisinin devam ettiği bildirmişti.

Itır Esen'in ameliyat öncesi gazeteci Murat Özen, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunmuştu. Yaptığı açıklamada Itır Esen'in ameliyata gireceği ve kan ihtiyacının olabileceğini söylemiş, kan bağışı çağrısında bulunmuştu. Bunun üzerine Esen, yayınlanan mesajı alıntılayarak, dua beklediğini söylemişti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tuğçe Kazaz İsrail'e seslendi: Kurdu sahaya indirirseniz kaçacak bir ahır bile bulamazsınız!
 

Kaan Urgancıoğlu evliliği hakkında ilk kez konuştu! Açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu evliliği hakkında ilk kez konuştu! Açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi
MasterChef'te acı ayrılık! Mehmet Şef duyurdu: Fatma Nur Uçar MasterChef All Star'dan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te acı ayrılık! Mehmet Şef duyurdu: Fatma Nur Uçar MasterChef All Star'dan ayrıldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Ertan 9 ay önce

Hani bunlar inanmıyordu.şimdi dua istiyorlar hayret

mersinli 9 ay önce

Geçmiş olsun ıtır esen sağlıklı yaşamlar diliyorum. Allah tan şifalar diliyorum