Berk Oktay eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'a 6 milyon değerinde jest! Ne aldığını duyanlar...

Magazin dünyasının merak ettiği ünlü çiftlerden biri olan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz yaz dünyaevine girmesiyle ilgi odağı olmuştu. Birinci yıl evlilik dönümleri için eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'a 6 milyon değerinde hediye alan Berk Oktay, herkesi şaşırttı.

Evlendikleri günden beri özel hayatları ile merak edilen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evliliklerinin birinci yılını kutladı. Berk Oktay, eşine birinci yıldönümü hediyesi olarak 'Yavru Vatan'dan ev aldı. Kesenin ağzını sevdiği karısı için açan Berk Oktay, İskele’de Long Island olarak adlandırılan bölgedeki sahil bölgesinden dudak uçuklatan fiyatı karısı için gözden çıkardı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy,

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy,

EŞİ İÇİN SÜPRİZ HEDİYE

Eşinin Kıbrıs'a olan sevgisini bilen Berk Oktay, eşine yaptığı sürprizle şaşırttı. Kesenin ağzını açan oyuncu Oktay, eşine 6 milyon değerinde ev satın aldı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy,

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy,

Yazın tadını yeni evlerinde geçirecek olan çift, yaptığı yatırımla herkesin dudaklarını uçuklattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dev kambur balina okyanustaki kano sporcusuna böyle eşlik etti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

TIRIS 9 ay önce

Aldığı evde karısı yalnız mı oturacak, hayır birlikte, o zaman eşine aldığı sözü saçma değil mi. Müşterek bir hayat yaşadıklarına göre alınan her şey ikisinin olmuyor mu?