Arda Güler Real Madrid'e imza attı! O anları annesi gözyaşları içinde izledi

İspanya'nın profesyonel spor kulübü olan Real Madrid'le 6 yıllık anlaşma yapan milli yıldız Arda Güler'in resmi sözleşme yapılırken duygulandıran anlar yaşattı. Gözyaşlarına hakim olamayan anne Serap Güler, dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin devleşen ismi Arda Güler, dünya yıldızı Real Madrid'in kadrosuna  sağlık kontrolünden geçirildikten sonra dahil oldu. Madrid ekibine 6 yıllık anlaşma imzalayan Arda Güler, basına tanıtıldığı esnada duygulandıran anlar yaşattı.  

Real Madrid imza töreninde yer alan Serap Güler

Real Madrid imza töreninde yer alan Serap Güler

ANNESİ DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Basına tanıtılan ve kulüp başkanı Florentino Perez'in açıklamalarıyla başlayan imza töreni, Arda Güler'in gollerinden oluşan bir klip konuklara izletildi.

Arda Güler ve annesi Serap Güler

Arda Güler ve annesi Serap Güler

O esnada klibi izleyen anne Serap Güler, gözyaşlarını tutamadı. Annesinin ağladığını gören Arda Güler ise annesinin gözyaşlarını sildi ve sarıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ümit Erdim "Ayasofya bizim" diyen Yunanlıya haddini bildirdi! "Boş yapma"

Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinden müjdeli haber! Ebru Şahin hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftinden müjdeli haber! Ebru Şahin hamile mi?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0