Kadir Ezildi'den şaşırtan itiraf! "Ölüm Gelecek Gibi Kalbini..."

"En Hamarat Benim" adlı adlı yarışma programı ile ekranlarda yer alan ve temizlik takıntısıyla bilinen fenomen Kadir Ezildi katıldığı bir programda şaşırtan açıklamalarda bulundu. Temizliğe olan takıntısıyla fenomen haline gelen Ezildi'nin açıklamaları hem şaşırttı hem de yüzleri gülümsetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolar ile tanınan, ekranların sevilen yüzü Kadir Ezildi temizlik takıntısı ile de fenomen haline geldi. Temizlik takıntısının bilinmesiyle popülerlik kazanan Ezildi "En Hamarat Benim" adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenirken programdaki neşeli halleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son olarak youtube üzerinden yayınlanan yarışma programına katılan Ezildi'nin açıklamaları dikkat çekti.

"ÖLÜM GELCEK GİBİ KALBİNİ..."

Eser Yenenler'in sunuculuğunu yaptığı EYS TV'nin konuğu olan Ezildi temizliğe olan takıntısından bahsederken şu ifadeleri kullandı: "Gece yatarken de evi toplayıp yatıyorum, hani her Türk annesi bunu muhakkak yapıyordur, bulaşık bırakmaz ama ben öyle değilim. Sanki böyle sabah misafir gelecekmiş gibi her yeri silerim güzelce. Niye? diyeceksin. 27 yıldır temizim, gece bulaşıkları lavabonun içinde bıraktım, tişörtleri de öyle bıraktım, uyudum. Hık diye gittim ben, o yirmi yedi sene eşşek gibi temizlik yaptı demezler. Ay cenazeye gittik ev ne haldeydi derler. O hep yalanmış ya... derler. Konuşma hakkım da yok. Kabir azabı çektiğime mi yanayım, arkamdan konuşulanlara mı? Sabaha asla bırakmam."

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Ezildi paylaşımına "Ölüm Gelecek Gibi Kalbini , Misafir Gelecek Gibi Evini Temiz Tutanlar Burda mı?" notunu düştü. Kullanıcıların bir kısmı Ezildi'ye hak verirken bir kısmı da "Hiç umrumda değil. Ölümün arkasından bişey diyecekler diye ömrümü çürütemem." yorumunda bulundu.

İbrahim Büyükak'dan esprili Arda Güler paylaşımı: "Transfer ücretini duyunca..."

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak'dan esprili Arda Güler paylaşımı: "Transfer ücretini duyunca..."
Arda Güler'in annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı! Genç futbolcu annesini...

İLİŞKİLİ HABER

Arda Güler'in annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı! Genç futbolcu annesini...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0