Eurovision'dan Özkan Uğur için taziye paylaşımı! Usta sanatçıya bir veda da...

Ölümünün ardından tüm Türkiye'yi adeta yasa boğan usta sanatçı Özkan Uğur'a bir veda da Eurovision Şarkı Yarışması'ndan geldi. Usta sanatçı için resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayınlanan uluslararası şarkı yarışması vefatının ardından Uğur'u andı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

3 defa lenf kanserine yakalanan ve sonrasında böbreklerindeki rahatsızlıktan dolayı entübe edilen usta sanatçı Özkan Uğur, 1,5 aydır yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu. Mazhar, Fuat Özkan üçlüsü olarak bilinen MFÖ grubunun üyesi olarak bilinen ve eserleriyle 7'den 70'e herkesin kalbinde yer edinen usta sanatçı, geçtiğimiz cumartesi hayatını kaybetti. Vefatıyla sevenlerini yasa boğan usta sanatçı gözyaşları içinde toprağa verildi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle anılan Uğur, Taksim Camii'den kılınan öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. Usta sanatçı için Eurovision Şarkı Yarışması'ndan da bir veda mesajı yayınlandı.

Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Özkan UğurİLİŞKİLİ HABERÖzkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Özkan Uğur'un hastalığı neydi?

USTA SANATÇI İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Yer aldığı MFÖ grubuyla 1985 - 1988 yılları arasında ülkemizi Eurovision'da temsil eden Özkan Uğur için veda paylaşımında bulunan şarkı yarışması paylaşımında, "1985 ve 1988 yıllarında MFÖ kapsamında Eurovision'da ülkesini temsil eden, Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden Özkan Uğur'un vefatını nedeniyle çok üzgünüz" ifadelerine yer verildi.

Özkan Uğur Eurovision

Özkan Uğur Eurovision

EUROVISION'U KAZANMIŞLARDI

1985 yılında 'Diday Diday Day' ile 1988'de ise 'Sufi' adlı şarkıyla Türkiye'yi temsil eden Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü, Eurovision'da büyük etki bırakmış, MFÖ adını da Eurovision Şarkı Yarışması'nda kazanmıştı.

MFÖ Eurovision

MFÖ Eurovision

Suudi Prenses Ameerah Al Taweel Türkiye'de para dağıtmaya başladı! Resmen servet saçıyor

İLİŞKİLİ HABER

Suudi Prenses Ameerah Al Taweel Türkiye'de para dağıtmaya başladı! Resmen servet saçıyor
Özkan Uğur'un cenazesinde dervişlere özel tören! Dikkat çeken anlar

İLİŞKİLİ HABER

Özkan Uğur'un cenazesinde dervişlere özel tören! Dikkat çeken anlar
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0