Ata Demirer yeni yaşını esprili bir paylaşımla kutladı! "Gülünüz, güldürünüz"

51 yaşına giren ünlü komedyen Ata Demirer yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı bir kareyle kutladı.

Çıkardığı Bursa Bülbülü filmiyle büyük bir başarı yakalayan komedyan Ata Demirer 51 yaşına bastı. Uzun süre verdiği kilolarla da konuşulan Demirer yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımla kutladı. 

Temmuz'da doğum günü olan ünlü komedyen şu satırları yazdı. 

"Efendim bir yaş daha acısıyla tatlısıyla ama dostlarla ve yaratarak çalışarak geçti gitti. Doğum günü vesilesiyle arayan soran ve cevap veremediğim tanıdığım ve tanımadığım herkese selam olsun. Yeni yaşımda da sizlere hizmetlerimi sunacağım diyorum gülünüz güldürünüz efendimmm "

Ata Demirer yeni yaşını kutladı

Ata Demirer yeni yaşını kutladı

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI YAĞDI

Bozcaada'da yaşamını sürdüren Ata Demirer'e birçok sosyal medya kullanıcısı; "Nice sağlıklı mutlu keyifli yaşlar dileriz @atademirerofficial İyi ki bu dünya da varsınız", "Nice mutlu senelere", "Nice mutlu yaşların olsun Ata’cım", "Mutlu yıllar abim. En güzelini yapıyorsun ", "Sağlıkla, sanatınla ve denizle nice yıllara kaptan…", "Güldüğün, güldürdüğün nice güzel yılların olsun, doğum günün kutlu olsun...", "Huzuru bol nice güzel yaşlara kaptan", "Abi mutlu ve sağlıklı bir yıl olsun, tüm sevdiklerinle nice seneler" yorumunda bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!

İbrahim Tatlıses Beren Gökyıldız tartışmasına son noktayı koydu! "Ne kadar kötü ruhlusunuz"

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Beren Gökyıldız tartışmasına son noktayı koydu! "Ne kadar kötü ruhlusunuz"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0