Acun Ilıcalı evleniyor! 4'ncü kez nikah masasına...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 10 gün önce evlilik teklifi ettiği Ayça Çağla Altunkaya'yla nikah masasına oturacağı ileri sürüldü. Ünlü çiftin eylül ayında evleneceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

2018 yılında Şeyma Subaşı'dan ayrılan ve daha sonra hayatına Ayça Çağla Altunkaya ile devam eden Acun Ilıcalı, ilişkisini gözlerden uzak yaşıyordu. Son olarak Çağla Atunkaya'nın doğum gününü kutlayan Ilıcalı, dikkatleri üzerine çekmişti. Çifttin, merak konusu olan ilişkilerinde sevindiren olay yaşandı. Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde, Altunkaya'ya evlenme teklifi ettiği ileri sürülmüştü. Şimdi ise Ilıcalı ve Altunkaya'nın nikah masasına oturacakları ay belli oldu.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

NİKAH HAZIRLIKLARINA BAŞLADILAR

Acun Ilıcalı zaman zaman birlikte göründüğü Çağla Altunkaya ile evlilik yoluna girdikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin Eylül ayında nikah masasına oturacağı ileri sürülüyor. Konu ile ilgili net bir bilgi henüz çiftten gelmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rus turistten Antalya'daki İslami mimari ile inşa edilen bara tepki!

Haluk Bilginer'e kötü haber! Twitter hesabı çalındı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'e kötü haber! Twitter hesabı çalındı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet 9 ay önce

Bunların yaptığını sıradan vatandaş yapsa neler neler söylenir. Yok kızı yaşında, yok bilmem ne....Bu ve bunun gibiler yapınca aşk evliliği falan oluyor. Yazıklar olsun böyle sisteme.