Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Tanju Tuncer son yolculuğuna uğurlandı

Usta oyuncu Tanju Tuncel'den üzen haber geldi. Tuncel, 83 yaşında hayatını kaybetti. Erenköy Galip Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlenen Tanju Tuncel ,kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Birçok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Tanju Tuncel, hayatını kaybetti. 83 yaşında olan Tuncel, 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3', Babamın Kemikleri gibi yapımlarda yer almıştı. Birçok meslektaşının cenaze töreninde yer almasıyla birlikte Tanju Tuncer, dün toprağa verildi.

Tanju Tuncel hayatını kaybetti

Tanju Tuncel hayatını kaybetti

Cenaze töreninde bir dizide kısa bir dönem birlikte rol aldıklarını, son 2 yıldır da öğrencileriyle birlikte Tuncel'i ziyaret ettiğini aktaran Saban, "Türkiye Tiyatrosu için büyük kayıp. Çok yetenekli özel bir insan ve duyduğum kadarıyla da kimseyi kırmamış hayatı boyunca. Bu da bence çok önemli, dualarım onunla." şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından sinema sanatçısı Tanju Tuncel, Erenköy Galip Paşa Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

İşte, Tanju Tuncel'in huzurevinden çekilen son hali...

Tanju Tuncel

Tanju Tuncel

"HATIRALARIMIZ BAKİ"

Sanat camiasından usta sanatçının vefatı sonrası taziye mesajları geliyor. Ünlü komedyen Ata Demirer sosyal medya hesabından; "Hayatımda gördüğüm en naif en kendine has insanlardan biriydi Tanju abla. Hani kimisi ben buradayım der! Bana bakın der! Ben der! O hiç öyle değildi... nur içinde yat Tanju abla Filmlerimiz hatıralarımız baki" duygulandıran bir paylaşıma imza attı. 

TANJU TUNCEL KİMDİR?

Usta sanatçı Tanju Tuncel, 1940 Adana doğumlu Tanju Tuncel, Akhisar Ortaokulu, Erenköy Kız Lisesi ve İstanbul Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Tuncel, tiyatroya Gençlik Tiyatrosu'nda başladı. 60 yaş kanunuyla İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda emekli edildi.

Haluk Bilginer'e kötü haber! Twitter hesabı çalındı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'e kötü haber! Twitter hesabı çalındı
İngiliz şarkıcı Jane Birkin evinde ölü bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz şarkıcı Jane Birkin evinde ölü bulundu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0