Gamze Özçelik'in babası Talat Özçelik'ten sevindiren paylaşım! Gelen yorumlar duygulandırdı

Oyunculuğu bırakarak maneviyata yönelen Gamze Özçelik'in babası Talat Özçelik son yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Baba Özçelik, kızıyla çekilmiş olduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. İşte o paylaşım;

Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile tüm dünyada yardıma muhtaç olan insanlara yardım elini uzatan Gamze Özçelik'in gözlerden uzak yaşayan babası Talat Özçelik yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

BABA-KIZ POZU ÇOK BEĞENİLDİ

Talat Özçelik kızı Gamze Özçelik ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından yayınladı.  Baba Özçelik, paylaşımına "Kızımla" notunu düştü. Babanın son paylaşımına gelen yorumlar herkesi duygulandırdı. 

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

"NE MUTLU SİZE BÖYLE BİR KIZINIZ VAR"

Baba Özçelik'in bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı; "Ne mutlu size ki öyle bir kızınız var Allah sizleri ayırmasın", "Çok tatlısınız", "Allah razı olsun sizden Talat amca. İslam'a ve insanlığa hizmet eden böylesine Saliha bir evlat yetiştirdiğiniz için.", "Rabbim cennette de beraber eylesin. Amin", "Nasıl da düzgün bir evlat yetiştirmişsiniz .Gamze Hanıma hayranım içinin güzelliği yüzüne yansımış insan bakmaya doyamıyor", "Çok güzelsiniz" yorumunda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik şaşırtan paylaşım! 'Artık benimle inşaAllah' diyerek duyurdu

Ata Demirer'den dikkat çeken sıcak uyarısı!

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'den dikkat çeken sıcak uyarısı!
 Doğuş'un hayatı film oluyor! "Kalbimden şişlendiğimi seyirci görmek ister"

İLİŞKİLİ HABER

Doğuş'un hayatı film oluyor! "Kalbimden şişlendiğimi seyirci görmek ister"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Fani 9 ay önce

Maşallah.Gamze Hanımefendi bu dünyanın geçici konfor, kariyer, lezzet ve hedefleri yerine ebedi olan daha ülvi bir tercihe yönelmiş görünüyor. Rabbim muvaffak eylesin.

hıghlander 9 ay önce

Gamze hanım mükemmel ve çok temiz ve güzel yürekli bir kişilik,gurur duymalısınız. Keşke her hanım kızımız öyle olabilse!

Toplam 1 beğeni