Acun Ilıcalı'dan büyük jest! Hull City taraftarlarını özel uçakla getirdi kebapçıya götürdü

Son zamanlarda 4'üncü kez nikah masasına oturacağı ileri sürülen Acun Ilıcalı, Hull City taraftarını büyük jest yaptı. Ilıcalı taraftarları, özel uçakla İstanbul'a getirerek kebapçıya götürdü.

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı sahip olduğu  futbol kulübü Hull City'nin taraftarını İstanbul'da ağırladı. Ilıcalı, konuklara yaptığı jestle gündeme geldi. İngiltere'den özel bir uçak ile getirip misafir ettiği takımı Hull City'nin taraftarlarını Etiler'de ağırladı.

TARAFTARLARA BÜYÜK JEST

Acun Ilıcalı hiç bir masraftan kaçmadı. Sahip olduğu futbol kulübü taraftarlarını İstanbul Etiler'de kebap ziyafeti verdi. 

Tribünde desteklerini esirgemeyen Hull City taraftarları, yemek çıkışında marşları ile Etiler sokaklarını adeta inlettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Özcan Deniz ile Demet Akalın'dan yıllar sonra "Nasip Değilmiş" düeti! Akalın eşi Okan Kurt ile...

 Doğuş'un hayatı film oluyor! "Kalbimden şişlendiğimi seyirci görmek ister"

İLİŞKİLİ HABER

Doğuş'un hayatı film oluyor! "Kalbimden şişlendiğimi seyirci görmek ister"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0