MasterChef yarışmacısı Büşra evlilik teklifi aldı! Müstakbel eşi ünlü müzisyen çıktı...

MasterChef All Star'la yarışma programına geri dönen Büşra Zambak, beraber olduğu Moumin Redjel'den evlilik teklifi aldı. Zambak'ın müstakbel eşi ünlü müzisyen çıktı. "Bana hiçbir zaman sevgini ve saygını yitirmediğin için her şeye evet" notunu düşen MasterChef yarışmacısı Büşra o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

MasterChef'in başarılı yarışmacılarından biri olan Büşra Zambak, özel hayatıyla da dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Yarışmada sessizliği ile merak uyandıran Zambak, dün  MasterChef yarışmacıları ve yakın arkadaşları ile doğum gününü kutladı. Hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi alan yarışmacı o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

MasterChef yarışmacısı Büşra Zambak

MasterChef yarışmacısı Büşra Zambak

"EVLİLİK TEKLİFİ ALDI"

Müstakbel eşi ile evlilik yoluna giren Büşra Zambak, müzisyen erkek arkadaşı tarafından evlilik teklifi aldı. Hiç beklemediği anda teklifle karşılan Zambak, o anları Instagram hesabından paylaştı.

"HER ŞEYE EVET"

Zambak,  "Bu mutlu, özel anı benimle paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu özel anı bana yaşattığın için, hiçbir zaman sevgini, ilgini, saygını eksik etmediğin için, bana karşı hep nazik olduğun için her şeye evet" notunu düştü.

Büşra Zambak evleniyor

Büşra Zambak evleniyor

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0