Çalışanları tarafından darp edilen Danilo Şef'ten Türkiye'yi terk edeceğiyle ilgili açıklama!

Masterchef Türkiye adlı yarışma programındaki sempatik tavırlarıyla tanınan ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna saldırıya uğramıştı. Büyük şok atlatan Zanna, kendi restoranının önünde eski çalışanları tarafından darp edilmişti. Zanna sosyal medya hesabından Türkiye'yi terk edeceği iddia edilen açıklamada bulundu

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan İtalyan şef Danilo Zanna dün adeta hayatının şokunu yaşadı. Gerek programda gerekse özel hayatındaki sempatik tavırlarıyla birçok kişinin sempatisini kazanan ünlü şef, İstanbul Sarıyer'de bulunan kendi restoranının önünde eski çalışanları tarafından saldırıya uğradı. Cep telefonu kameraları ile kayıt altına alınan ve sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüler gündem oldu.

KENDİ RESTORANI ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRADI!

İddialara göre Zanna, Sarıyer'deki bir AVM'de yer alan kendisine ait restoranda sorumlu olan 2 kişiyi işten çıkardı. İşten çıkarılmayı kabullenemeyen eski çalışanlar bunun üzerine Zanna ve işletmenin İzmir şubesinin müdürüne saldırıda bulundu.

Danilo Zanna kendi mekanının önünde saldırıya uğradı

Danilo Zanna kendi mekanının önünde saldırıya uğradı

TÜRKİYE'Yİ TERK EDECEĞİ HABERLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA!

Ünlü şefin ülkeyi terk edeceği iddia edilmişti. Zanna iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi:

“Türk milleti için hissettiklerim sağlam ve derin kökleri olan bir duygudur. Sadece bu milletin sınırsız güzelliği, dünya için temsil ettiği kadim tarihi, muhteşem denizleri ve manzaraları değil ve hatta bunca yıldır hâlâ keşfetmeye devam ettiğim inanılmaz gastronomi hazinesi bile değil. Türk millete olan sevgim, yaşayan insanlardan, karakterlerinden, adeta beni oğulları gibi karşılamalarından geliyor. Sevgim son 10 yılda yollarını benimkiyle iç içe geçirmiş, bu muhteşem kültürü ve Türk milletini keşfetmeme, öğrenmeme, yaşamama neden olan tüm o harika insanlara bağlıdır. Hiçbir eylem, insan ve olay beni Türkiye’ye ve içinde yaşayan toplumuna duyduğum sevgi ve saygıyı benden alamaz. Seni seviyorum Türkiye ve hayatıma girip beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ve en çok da destek mesajlarınız, yanımda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM

Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü şef konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu ve yaşanan şoke edici olayla ilgili açıklamada bulundu. Zanna sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben, hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkürler"

Danilo Zanna darp açıklaması

Danilo Zanna darp açıklaması

SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ünlü şef, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın ardından yine sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yeni paylaşım ile teşekkürlerini iletti. Zanna mesajında son durumu hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Dumrul 9 ay önce

Geçmiş olsun

enes 9 ay önce

niye terk etsin italyada kim tanır onu. biz meshur ettik restoranları para basıyor. tv8 den aldığı para yeter

Toplam 2 beğeni

levent 9 ay önce

buülke senin gibi seviyorum ölüyorum diyenlerin cok hainligini gördü gec danone gec bunlari bu millet hep sevdigi insanlardan kazik yedi sende aynisin

Toplam 1 beğeni

Vali 9 ay önce

buradaki bedava tonlarca parayı italyada kazanamaz..bizim kemalist islam karşıtı ünlü diye geçinen ünsüzler gibi bu da gitmez..

Toplam 2 beğeni

Onur 9 ay önce

Biz de bizi seveni severiz.

Yorumların Tümünü Okuyun