Safiye Soyman oğlu Harun'un son halini paylaştı! 24 yıldır MS hastası oğlu...

Türkiye'nin en önemli ses sanatçılarından biri olan Safiye Soyman, 24 yıldır Ms hastası olan oğlu Harun'u paylaştı. 62 yaşındaki Soyman, sağlık durumu merak edilen oğlu Harun hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Son hali ile merak edilen Safiye Soyman'ın oğlu Harun, gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonu ile gündeme gelen Safiye Soyman hayat hikayesiyle de merak ediliyor. Zaman zaman yaşadığı zorluklara değinen Soyman, genç yaşta evlenmesi ile de dikkat çekmişti. Henüz 15 yaşında kızı Ümran'ı kucağına aldığını "İşte 15 yaşında Safiye Soyman kızım Ümran 11 aylıkken" notu ile paylaşmış ve yorum yağmıştı. 

Harun adında bir de oğlu bulunan Safiye Soyman'ın, yaklaşık 24 yıl önce bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst olmuştu.

Safiye Soyman kızı Ümran ile...

Safiye Soyman kızı Ümran ile...

Hastalığı hızlı bir şekilde ilerleyen oğlu Harun'a bebek gibi bakan Soyman, oğlunun son halini paylaştı. 

Safiye Soyman oğlu Harun ile...

Safiye Soyman oğlu Harun ile...

OĞLUNUN SON HALİNİ PAYLAŞTI

Safiye Soyman son olarak sosyal medya hesabı üzerinden oğlu Harun'un son halini paylaştı. "Haruncuğum oğlumu çok merak edenler var, soranlar var sağlık durumu hakkında. Hepinizden Allah razı olsun. Ben de onu sağlığı için yazın sıcaktan 4 aylığına köyde yayla evinde, oksijeni bol, havası serin bir yerde evinden ve bahçeden sizlere göstermek, paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, soranlara sağ olsunlar, var olsunlar. Hepinizi öpüyoruz" açıklamasında bulundu.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir küstü mü? Düğünde gözler Murat Cemcir ve Seda Bakan'ı aradı...

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural ve Murat Cemcir küstü mü? Düğünde gözler Murat Cemcir ve Seda Bakan'ı aradı...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Mete 9 ay önce

Sağlık en büyük zenginlik anlayana

Toplam 1 beğeni