Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan evlilik yolunda hareket! Deniz, Yıldırım ailesine girdi

Bir süredir birliktelik yaşayan ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım birlikteliğinde önemli adımlar atıldı. Yıldırım'ın ablası ile aralarından su sızmayan Deniz, aileye girdi.

Son olarak Yargı adlı dizide Avukat Ceylin karakteri olarak yer alan güzel oyuncu Pınar Deniz, bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşıyor. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir birlikte olan Yıldırım ve Deniz çifti tatillerini Bodrum, Yunanistan ve son olarak da İtalya'da beraber geçirmişlerdi. Sezonun yorgunluğunu beraber atan çift, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşmışlardı. Birliktelikleri dolu dizgin devam eden çift, ilişkilerinde yeni bir adım attı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım

Yargı dizisinin CeylinİLİŞKİLİ HABERYargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'den korkutan görsel! Serumla...

DENİZ, YILDIRIM AİLESİNE GİRDİ!

Aradığı mutluluğu Kaan Yıldırım'da bulan Pınar Deniz, aileye girdi. Ünlü oyuncu birlikteliklerine ilk onayı veren Kaan Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım ile tanışmış ve sosyal medya hesapları üzerinden takipleşmeye başlamışlardı. Yıldırım'ın ablası ile aralarından adeta su sızmayan Deniz şimdi de Kaan Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım ile tanıştı. Müstakbel kaynanası ile kısa sürede kaynaşan Pınar Deniz ile Seyhan Yıldırım instagramdan takipleşmeye başladı. Yaşanan durumlar "Pınar Deniz aileye girdi", "Evlilik yakın" haberlerini beraberinde getirdi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım enleniyor mu

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım enleniyor mu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tehlikeli bir tür olan istilacı balon balığı görenleri şaşırttı! Metal içecek kutusunu bile...

Ahmet Kural ve Murat Cemcir küstü mü? Düğünde gözler Murat Cemcir ve Seda Bakan'ı aradı...

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural ve Murat Cemcir küstü mü? Düğünde gözler Murat Cemcir ve Seda Bakan'ı aradı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

mtdrgn 9 ay önce

benzine 3 5 tl zam geldiği bu günlerde bu haberle sevindik, mutlu olduk. resmen mutluluk hormanu salgılıyorum şu an.

Toplam 1 beğeni