Kardeşinin ölümü ile yıkılmıştı! Alişan: Bu acının tarifi yok

Kardeşimim ölümüyle yıkılan ve uzun bir süre kendine gelemeyen Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.

Şarkıcı Alişan, iki yıl önce koronavirüs nedeni ile hayata gözlerini yuman kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarı başında andı. 41 yaşında kardeşini kaybetmesinin ardından uzun bir süre kendine gelemeyen ve özel yaşamını sıkıntıya sokan Alişan, yengesine ve yeğenlerine sahip çıkmıştı. Onları kendi ailesinden ayırmayan ve her defasında bunu gözler önüne seren başarılı şarkıcıyı, kardeşinin ölüm yıl dönümünde dostları da yalnız bırakmadı.

Alişan

Alişan

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Feriköy Mezarlığı'nda dualar eşliği de kardeşinin ikinci ölüm yıl dönümünü anan Alişan gözyaşlarına hakim olamadı. , "İki yıl geçti ama nasıl geçtiğini anlatmam çok zor. Kardeş acısını rabbim kimseye yaşatmasın. Ben iki kardeştim. Artık bir yanım hep eksik ve yarım, bu acının tarifi yok." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İki kültürü birleştiren düğün sosyal medyada gündem oldu! Afrika uyruklu gençle Türk kızı...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0