Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun görüntülendi! Kolundaki o detay dikkat çekti

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Memati karakteri ile hafızalara kazınan Gürkan Uygur, ailesi ve arkadaşları ile birlikte çıktığı yaz tatilinde görüntülendi. Uygur'un kolundaki o detay ise dikkat çekti.

"Kurtlar Vadisi"nde oynadığı Memati karakteri ile milyonların kalbine taht kuran Gürkan Uygun, yaz tatilini Bodrum'da açtı. Ailesi ve yakın çevresi ile birlikte katıldığı tatilde kadrajlara yansıyan Uygun, yeni tarzı ile dikkat çekti. Yoğun ilgiyle karşılaşan ve gözlerin üzerinde olduğu Uygun birçok kişi ile de fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Dikkat çeken görüntülerden biride başarılı oyuncunun kolundaki dövme detayı oldu.

Gürkan Uygun Bodrum

Gürkan Uygun Bodrum

KOLUNDAKİ DETAY DİKKAT ÇEKTİ

Plajda küçüğünden büyüğüne kadar birçok kişi ile fotoğraf çekilen ve hayranlarına vakit ayırmayı da ihmal etmeyen Gürkan Uygun, kolundaki detay dikkat çekti. Koluna eşinin adını yazan Uygun, dikkatlerden kaçmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Polat'a eşi Engin Polat'tan anlamlı doğum günü hediyesi! Eşi Dilan Polat adına vakıf açtı

Emrah'ın oğlu Tayfun nikah masasına oturdu! Babası Emrah'ın yerine Nuri Alço şahit oldu

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'ın oğlu Tayfun nikah masasına oturdu! Babası Emrah'ın yerine Nuri Alço şahit oldu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Soner 9 ay önce

Gezide cok iyi rol yapmisti , gostericeleri can havliyle tasiyarak ambulansa yetistiriyordu , yapmayin bunlarin haberini