Tom Cruise İstanbul'da! Kapılıçarşı için geldiler

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise, Türkiye'ye geldi. 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' film serisinin ikinci bölümü için İstanbul'da görüntülenen Cruise, merak edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un önderliği ile 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' filminin son seri çekimleri için İstanbula gelen Tom Cruise ve ekibi, pazar günleri kapalı olan Kapalıçarşı’nın kapıları inceleme yapılmak için açıldı.

KONUSU HAKKINDA BİLGİ VERİLMİYOR

Yönetmenliğini Christopher McQuarrie’nin yaptığı 291 milyon dolar bütçe ayrılan filmin konusu gizli tutuluyor. Görevimiz tehlike filmi için çekilecek yerlerinde gizli tutulmasına özen gösteren ekibin  çekimler için İstanbul’u seçtikleri bir kaç gün önce ortaya çıktı.

Tom Cruise

Tom Cruise

Film ekipleri tarafından özenle incelenen yerler, Kapalıçarşı’daki Çuhacı Han, Cebeci Han, Zincirli Han’ı gezdi, daha sonra Kapalıçarşı’nın dışındaki Büyükvalide Han oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bebek’teki iskelenin çöküş anı Titanik filmini aratmadı! 25 kişi suya düşmüş 4 kişi...

Ünlü isimlerin ek kazançları dudak uçuklattı! Aldıkları ücretle Hande Erçel ilk sırada yer aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerin ek kazançları dudak uçuklattı! Aldıkları ücretle Hande Erçel ilk sırada yer aldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Sözde 9 ay önce

Yine Türkiye'yi ortaçağ'dan kalma iğrenç sokaklardan ibaret bir yer gibi gösterir kilim satılan develerin çölün olduğu bir yer. geçen filmlerinde tam bir rezaletti koca ülkede yıkık dökük bir yer dışında hiçbir yeri göstermemişti ne göstereceğini görmek koşuluyla bu izin verilmeli kendi elimizle ülkemizi rezil etmeyelim