Nursel Ergin'in Gelinim Mutfakta'nın tanıtımı programı alay konusu oldu!

Ünlü sunucunun sunumuyla gerçekleşen "Gelinim Mutfakta" programı yeni tanıtımıyla sosyal medyada dalga konusu oldu. Ergin'in paylaşımına "Gelinim askerde yarışıyor olmuş" yorumları yapıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Gelinim Mutfakta yarışması yeni tanıtımıyla gündem oldu. Yeni sezonun tanıtımını yayınladığı videoda Ergin ile birlikte, yeni yarışmacılarla bir tanıtım çekildi. 6.sezon için yayınlanan tanıtım sosyal medyada alay konusu oldu. 

TANITIM VİDEOSU ALAY KONUSU OLDU!

Yayınlanan tanıtımda komutan-asker formatı düşünülmesi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yorumlara neden oldu. Paylaşılan videoya "Gelinim askerde yarışıyor olmuş isim acil değişmeli", "Gülmekten izleyemedim", "Asla normalde yazmam ama kahkaha attım aşırı saçma olmuş", "Allah'ım ben ne izledim bu neydi" yorumları yapıldı. "Bu yarışmada kimse kimseye acımayacak" diyen Ergin'in görüntülerine yorum yağdı.

Sertap Erener konserinde yüzleri gülümseten anlar! Mikrofonu dinleyicisine uzattı

İLİŞKİLİ HABER

Sertap Erener konserinde yüzleri gülümseten anlar! Mikrofonu dinleyicisine uzattı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Adnan 9 ay önce

Hayırdır? program mı yapıyorsun savaş mı? N'oluyor?

Toplam 3 beğeni

insanoğlu 9 ay önce

Yarışma adı altında insanları birbirine karşı kin, nefret ve kıskançlık duygusu ile yarıştıran bu zihniyete dur demenin vakti geldi geçiyor. Her gün yeni bir isim altında topluma hiç bir katkı sunmayan sadece kar amacı güden abuk sabuk yarışmalar yapılıyor.

Toplam 4 beğeni